facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Futura Bloemsierkunst

Futura Bloemsierkunst
Adres: Steenstraat 96 , Arnhem 6828 CN, NL
Telefoonnummer: 026 445 3603
Stad: Arnhem
Route: Steenstraat 96
Postcode: 6828 CN


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:30
Zondag: 12:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Bloemen bezorgen Arnhem, Bob's Bloemen geitenkamp Arnhem, Droogbloemen Arnhem, De Bloemenwinkel Arnhem, Janfleur Arnhem, Bloemenwinkel Arnhem Noord, Bloemenwinkel Arnhem zuid, Bloemist Rijkerswoerd
Recensies
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Er is een prachtig boeket samengesteld en er werd goed geluisterd naar mijn wensen.
Elke keer als ik hier kom wordt er persoonlijk meegedacht, zijn de mensen aardig en luisteren ze echt naar jouw wens
Vriendelijkheid, service en flexibiliteit staan hier hoog in het vaandel. Ik wilde graag een plukboeket bij m'n ouders laten bezorgen op dezelfde dag dat ik contact opnam met Futura Bloemsierkunst Audry. Ik belde laat in de middag en er werd aangegeven dat de bezorger al was vertrokken maar dat ze na zouden gaan wat de mogelijkheden waren. Niet veel later werd ik teruggebeld dat ze het boeket na sluitingstijd op weg naar huis ook al lag het niet helemaal op de route langs konden brengen. Nu wil ik geen precedent scheppen voor andere klanten om zo laat op de middag pas te bellen, maar ik was enorm blij dat het toch nog lukte om juist op die dag het boeket bij m'n ouders te krijgen. En dat niet alleen, ik kreeg een foto doorgestuurd van m'n ouders van het boeket en het was werkelijk een fantastisch mooi boeket!
Eergisteren via Fleurop een boeket van Futura gehad. De meeste bloemen hadden hun beste tijd al gehad. Schuin afsnijden en voeding mocht niet baten. Heb er nu al een paar weg moeten gooien, omdat het aanzicht me triest maakt. Teleurstellende prestatie van een winkel met zo'n goede reputatie.
Top plek! Helpen je met het combineren en maken er iets prachtigs van en ben heel vriendelijk geholpen!
Zeer tevreden over de service die ze geven. Mijn boeket kon afg. zaterdag niet afgeleverd worden. ik vond kaartje in de brievenbus. Vandaag kontact met ze opgenomen, en een heel nieuw boeket is opnieuw aangeboden. Super mooi
Het veldboeket wat ik kreeg vorige week heeft 7 dagen prachtig op de vaas gestaan! Verse bloemen en Martien begrijpt wat de klant graag wil.
Erg goed advies, vriendelijke medewerkers.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. En je kunt er met een rolstoel naar binnen. Ook hebben ze best veel keuze.
Leuke winkel, bijzondere planten, vriendelijke bediening! Fijn dat ik een tijdje geleden op deze bloemenwinkel werd gewezen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Futura Bloemsierkunst.

Arnhem bloemen en cadeaus

openingstijden, locatie, vervoer. Steenstraat 96 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Futura Bloemsierkunst adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Futura Bloemsierkunst. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Futura Bloemsierkunst delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Add Art Add Art 580 meter Vorige maand een kunstwerk gehuurd bij Add Art via de kunstuitleen. Ze hebben een zee...
Cadeau Défi Cadeau Défi 860 meter Mijn vriendin en ik hebben leuke kerstcadeaus gevonden in dit schattige winkeltje aan...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid