facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Futsalschool hoorn

Futsalschool hoorn

Info

Talentontwikkeling voor jeugdvoetballers". De voetbalschool waar zaal -en veldvoetballers samenkomen! Werken aan balbeheersing, snelheid, conditie en behendigheid.


Geschiedenis

Talentontwikkeling voor het voetballers. Cursussen, clinics, masterclasses en voetbalevenementen. Ga naar: www.futsalschoolhoorn.nl voor meer informatie.



"Leren hoe controle over de bal te houden en het perfectioneren van de belangrijkste individuele technische elementen binnen voetbal/futsal. Basistechnieken zijn o.a. trappen en passen, dribbelen en drijven en het aan- en meenemen van de bal. Daarnaast trainen we de “effectieve voetbaltechniek”. Denk aan kappen, draaien en passeerbewegingen met het doel om te scoren of een medespeler aan te kunnen spelen."
Adres: Julianalaan 4, 1689 EH Zwaag
Telefoonnummer: +31 6 54782497
Stad: Zwaag
Route: Julianalaan 4
Postcode: 1689 EH


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid