facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fusion Wok

Info

Heerlijk loungen onder het genot van Aziatische hapjes, cocktails of uitgebreid dineren van onze exotische Thaise rijsttafel.

Adres: Boulevard 1945 306 , Enschede 7511, NL
Telefoonnummer: 053 430 9996
Stad: Enschede
Route: Boulevard 1945 306
Postcode: 7511


Openingstijden

Dinsdag: 11:00-22:00
Woensdag: 11:00-22:00
Donderdag: 11:00-22:00
Vrijdag: 11:00-22:00
Zaterdag: 11:00-22:00
Zondag: 11:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: fusion wok mol, fusion wok enschede, fusion wok menukaart, fusion wok reserveren, fusion wok openingstijden, fusion wok geel, fusion wok lommel, fusion wok zwolle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hu's Garden Hu's Garden 1 km 1x nooit weer! Met vrienden tijdens kerst hier gegeten. Vooraf een ronde tafel met dr...
Recensies
Heel lekker trad ion eel eten, echt lekker vers , het is zelf bediening je moet het nummer van het gerecht opschrijven op een papiertje. En naar de de overkant brengen waar je de mensen ziet koken en wokken.. het is mooi aziatisch ingericht.
Op zoek naar een tentje in de buurt voor lekkere wokgerechten. Na kort zoeken uitgekomen bij Fusion Wok in enschede, her zit aan de ovalen busbaan in het midden tussen Primark en het MST. Makkelijk te vinden was het zeker. Mevrouw heeft vegetarisch besteld en ik een kip wok menu met zoete ketjap en sesamzaadjes. We kregen er allebei een bord witte rijst bij. Rijst zelf is vrij neutraal van smaak, dus geen zout of rijstazijn of iets dergelijks. Maar het is relatief simpel op smaak te brengen door je wokgerecht er door heen te mengen. Het was lekker. De prijs/kwantiteitsverhouding was uit balans. We hebben relatief kleine porties gekregen tot wat we betaald hebben, dat was 22 euro ongeveer. Helaas heb ik geen fotos van onze bordjes maar mijn kipmenu bevatte niet meer dan 75gr kip voor mn gevoel. Gekke was ook dat we ons eigen bestek mochten ophalen ipv dat het gebracht wordt. Ik ben dit niet gewend. Restaurant was voor de rest schoon, opgeruimd. Interieur heeft voor de helft niks met 'China' te maken, er staan wat rieten tuinstoelen en wat stevige stoelen die je ook bij een bouwmarkt kunt kopen. Das wel jammer. Prima tent, lekker eten, vriendelijk personeel. 4/5.
Hier kan je voor weinig geld heerlijk eten. Ik kom hier al jaren. De eigenaren zijn een Chinees stel : Leon en Janneke en hun 3 zoontjes. Janneke komt altijd een praatje maken, echt een leuke gastvrouw. Er staat van alles op de kaart, de meeste gerechten kosten 12 euro. Erg goede authentiek Chinese smaken, heerlijk. Met 2 personen zijn we hier ongeveer €30 euro kwijt inclusief drinken. Probeer dat elders maar eens. Houd je niet van scherp eten, zeg dat dan vooral even tegen de kok Leon dan gaat er maar 1 pepertje in Idee: Na het eten kan je een bioscoopje pakken, bioscoop VUE zit namelijk vlak naast dit restaurantje.
Heerlijk eten voor een goede prijs. Het wordt gerund door een echtpaar, doen het heel goed samen. Kleine moeite om bestek en drinken zelf te pakken. Nummer 16 is mijn favoriet!
Geweldig lekker eten super vriendelijke gastvrouw en uiteraard superkok. Zelfbediening van het bestek en drinken geen enkel probleem voor mij.sfeer is goed!! Vegetarische menuopties: Heerlijke tofu in lekkere saus. Kindvriendelijkheid: Gastvrouw zeer lief en geduldig met kinderen.
Mijn go to wok! Altijd super lekker eten en aardig personeel! Als je een goeie en lekkere wok zoekt raad ik deze echt aan!
Hier vind je ook nog de ECHTE Chinese gerechten die niet verwesterd zijn. Voor de mensen die de standaard Hollandse afhaal "Chinees" gewend zijn houd hier even rekening mee. De Sichuan visschotel afgehaald en het was voortreffelijk let op! Sichuanezen eten erg scherp, dus dit gerecht is Spicy :D. De kok was uiterst vriendelijk. Mijn Chinese Sichuanezen vriendin noemde dit de beste vondst in Enschede. De visschotel is voor 2 personen met een bak rijst ruim voldoende. Binnenkort de familiegeluk pannetje afhalen. Verheug me er al op! Wanneer corona voorbij is komen we graag een keer in het restaurant dineren.
Heerlijk gegeten echt authentiek klaargemaakt. Smaakt net zoals Fong Shou die destijds aan de Hengelosestraat gevestigd was, maar helaas al vele jaren niet meer bestaat. Gerecht nummer noteer je op notieblokje en geef je af. Drankje en bestek kun jezelf halen, best grappig eigenlijk, schijnt in Azië gebruikelijk te zijn. Een open keuken kun je zien hoe de kok je gerecht klaarmaakt. Een gevarieerde menukaart zelfs gerechten die je nergens tegenkomt, gestoofde runderschenkel of varkens bovenpoot, gewokte rundermaag heerlijk Vriendelijke en nette gastvrijheid top
Als je echt Chinees wil eten, traditioneel Chinees ben je hier aan het juiste adres
Heel erg lekker. Vers en heel mooi om het eten te zien.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid