facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fusion Plaza Zwolle

Fusion Plaza Zwolle

Info

Op 17 mei 2017 heeft Fusion Plaza Zwolle haar deuren geopend. Volg deze pagina om op de hoogte te blijven van acties, foto's en meer.

Geschiedenis

17 mei was het eindelijk zover: de opening van Fusion Plaza Zwolle!

Wat kunt u verwachten van Fusion Plaza Zwolle?
Een gezellig, sfeervol en kindvriendelijk restaurant met een ruim assortiment aan voorgerechten, salades, warme gerechten, sushi, fruit, ijs en nagerechten. Daarnaast kunt u 2,5 uur lang onbeperkt genieten van het door onze vakkundige chefs bereidde vis en/of vlees van de Teppan Yaki (bakplaat) en onze Grill. Natuurlijk kunt u zelf ook een gerecht samenstellen met de groentes, vis en vlees uit ons wokbuffet, waarna het met de door u gekozen saus door een van onze chefs tot een heerlijk gerecht gewokt wordt.

Daarnaast heeft Fusion Plaza ook een breed assortiment aan (fris)dranken. Van koffie, thee tot aan de verse jus d'orange, cassis, cola en de koude slush puppy kunt u vinden in ons drankenbuffet. Lang wachten op de bediening voor uw drankje? Dit is bij ons verleden tijd. U kunt namelijk zelf onbeperkt uw drankjes halen.

Biertje of wijntje? Deze zitten helaas niet bij de prijs in. U betaalt een klein bedrag (€1.00 per glas) voor uw alcoholische drank die u kunt bestellen bij de bediening. Natuurlijk hebben wij ook sterkte drank. Deze kunt u ook bij de bediening bestellen.

De kinderen uitgegeten en wilt u nog rustig blijven genieten van ons assortiment? Er is een grote speelkamer met speeltoestellen én een minibioscoop.


Kortom, wilt u 2,5 uur lang onbeperkt genieten voor een vaste prijs? Kom dan naar Fusion Plaza Zwolle!





Adres: Noordelijke Ruitenweg 1, 8035RK Zwolle
Telefoonnummer: 0529426566
ln.azalpnoisuf@ellowz
Stad: Zwolle
Route: Noordelijke Ruitenweg 1
Postcode: 8035RK


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: fusion plaza zwolle zwolle, fusion plaza rouveen, fusion plaza zwolle recensies, fusion zwolle, fusion plaza nieuwleusen, fusion plaza zwolle noordelijke ruitenweg, fusion plaza zwolle menu, fusion lichtmis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's McDonald's 8 km McDonald's Heerde | Kampen | Zwolle
Brasserie Dunnik, Zwolle Brasserie Dunnik, Zwolle 10 km Zojuist in het gezellige Restaurant & Brasserie Dunnik een heerlijk Runder Carpac...
McDonald's McDonald's 10 km Welkom! Hier vind je de leukste en laatste McDonald’s nieuwtjes en acties van jouw re...
McDonald's McDonald's 11 km Welkom! Hier vind je de leukste en laatste McDonald’s nieuwtjes en acties van jouw re...
Bloemenjungle BV - Ridderkerk Bloemenjungle BV - Ridderkerk 134 km Bloemen, planten en woondecoratie in Ridderkerk. Hier draait alles nog om kwaliteit, ...
Recensies
Goed voor mekaar, prima eten en prima stoelen, alles makkelijk te vindenEten: 5/5
2e kerstdag hier geweest. Véél te druk, véél te veel tafels, véél te veel mensen, véél te weinig parkeerplaats. Dit was geen prettige ervaring. We zaten achteraf in een aparte ruimte, geen ramen, laag plafond. We kregen het idee dat we in de opslag ruimte zaten maar dat er voor de kerst extra tafels neergezet waren. Daarnaast is het grootste deel van het personeel niet blij met zijn/ haar werk denk ik. Geen vriendelijkheid, geen lach helemaal niks. 1 oudere man in de bediening deed zijn werk zoals het hoort, met een grote lach en een praatje maken met de klanten. Over het algemeen vonden we het eten redelijk, maar niet echt geweldig. We waren hier met een groep van ruim 20 personen, maar denk niet dat we hier weer komen.
Beste eters, ik heb mijn vorige review met 4 sterren verwijderd omdat ik vind dat er positieve veranderingen te melden zijn over FUSION. Gewokte zalm is hetzelfde als een tijd geleden met dezelfde saus waardoor het goed te eten is maaaar de zalm zelf is behoorlijk flauw te noemen. Ik vermoed dat kweekzalm altijd wat minder van smaak is. De biefstuk is geweldig de wijn a 1.50 euro is echt goed de sfeer is uitstekend de sushi is gewoon goed. Mijn vrouw vond verder alles lekker wat zij at, dus dat was ook top. Kortom het restaurant is ietswat beter geworden dan de vorige keer dat ik daar was. Ik ga er zeker vaker heen
Niet slecht niet goed, all in eten alcoholische dranken apart. Garnalen iets te lang gekookt en de sushi zozo, alles wordt wel goed bijgevuld en er is ruim keuze voor kinderen.lVriendelijk personeel. Geen goede tafelschikking voor grotere groepen10 personen lange tafel vierkant zou beter zijn maar kost natuurlijk ruimte. Voldoende parkeerplaatsen. Ontvangst/ receptie ruimte bij drukte te klein.
Eten is prima. Maar 4 weken van te voren gereserveerd met kinderen en kleinkinderen maar moesten gescheiden zitten. Ook niet met ons teruggekoppeld. Want dan had ik niet gegaan als het te druk was. Echt slecht. Dus ik ga er niet meer naar toe. Voorgaande jaren altijd mijn verjaardag daar gevierd en was prima. Maar gaat nu alleen om de zalen vol te krijgen en mist dus de wens van de klant. Bediening was ook niet begripvol. Jammer.
Beste all you can eat die ik tot nu toe heb gehad. En dat zijn er best veel. Je heb zo veel keuze uit de sushis, welke ze vers voor je maken. Het is er altijd wel mega druk, maar dat komt omdat het zo populair is. Eten is er in grote variatie, personeel is erg aardig en de prijs ook. Sfeer is een oude boerderij en het geeft je een erg warm gevoel. Kom hier zeker weer!
Prima zaak,Zeer veel keuze. Bediening is zeer aardig en serveert snel/ ruimt af. Complimenten. Servicebalie zeer gastvrij. Personeel overige "betrokken" bij de zaak ofwel bereiding en uitgeven van te eten producten. Aanrader om heen te gaan. Aantal malen geweest. Geen 5 sterren,dat vind ik te overdreven,wel een dikke 9 als rapport cijfer. Netjes en sfeervol restaurant. Vegetarische menuopties: Meerdere keuze Kindvriendelijkheid: Speciale kinderspeeltuin onder in de kelder. Zeer netjes Parkeren: Veel gratis mogelijkheden om te parkeren. Langs A28 , makkelijk toegankelijk. Rolstoeltoegankelijkheid: Ingang rolstoel helling, gelijkvloers, invalidentoilet,lift Speciale dieetwensen: In overleg met bediening
Gisteren hier uiteten geweest voor de trouwdag van mijn opa en oma. Qua logistiek was het niet goed in orde want we moeten ruim een halfuur buiten wachten. Doordat de shifts zo dicht op elkaar zitten was de parkeerplaats ook aardig vol en lag er overal ook eten op de grond. De gastvrijheid was niet optimaal maar ondanks dat wel een prima diner gehad.
Aardig personeel. Helaas werdt mijn partner binnen een uur ziek van het eten. Zelf nergens last van. We hadden vooraf extra betaald voor een half uur langer zitten. Dat geld hebben we netjes terug gekregen na vermelding dat we eerder weg ging ivm partner.
Prima gegeten enorm ruime keus en ook de tafels zijn ruim opgezet. Ook een goede keus bij het toetjes buffet. Buiten is het gratis en ruim parkeren. Zeker een prima plek om te gaan eten.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Fusion Plaza Zwolle met het openbaar vervoer


Lichtmis, Busstation 370 meter
217
40
640
674

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid