facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fusion Plaza Hulshorst

Fusion Plaza Hulshorst

Info

Welkom om de Facebookpagina van Fusion Plaza Hulshorst!

Geschiedenis

Welkom op de Facebookpagina van Fusion Plaza Hulshorst

Hieronder zult u informatie vinden over ons restaurant.

PRIJZEN ALL-INCLUSIVE
2 uur onbeperkt eten en drinken voor een vaste prijs.

Volwassenen
maandag t/m donderdag €27 p.p.
vrijdag t/m zondag €28.50 p.p.

Kinderen
3 t/m 11 jaar €1.85 per levensjaar.
0 t/m 2 jaar zijn gratis.

Wilt u langer dan 2 uur blijven zitten? dan kost het €3,50,- p.p. per half uur. Voor kinderen onder de 11 wordt de verlenging niet in rekening gebracht.

ONS ASSORTIMENT

Beginnen met een lekker drankje? Wat dacht u van vier soorten huiswijn, een lekker Hertog Jan biertje, breed assortiment aan frisdranken, koffie/thee en voor de kinderen Slush Puppy! Wachten op de bediening is verleden tijd. U kunt het namelijk zelf allemaal halen.

VOORGERECHTEN:
Stokbroodjes, soepen, carpaccio, sushi en sashimi, en natuurlijk nog veel meer!

WARM:
Warm buffet (incl. patat en snacks) teppanyaki, wok en onze NIEUWE Green Egg.

PATISSERIE:

Verscheidene lekkere zoete hapjes,zoals spekkoek, brownies, cremé brulee. Ook hebben wij ijs en vers fruit, en natuurlijk onze witte- en melkchocoladefontein!

FACILITEITEN

Voor uw kinderen is ook altijd wat te doen. Een speelkamer met een gigantisch groot tv. Voor de hele kleintjes is er ook een verschoonplaats.

Bent u met een rolstoel of kunt u moeilijk voortbewegen dan maken we een plekje speciaal voor u, ook een INVALIDENTOILET is aanwezig.

EXTRA'S

Bent u jarig? Dan eet u GRATIS! U moet wel vooraf reserven en met minimaal 8 personen komen (niet geldig met andere acties en/of op feestdagen).
Komt u met een grote groep vanaf 20 personen dan hebben we een speciale groepskorting voor uw. Vraag gerust naar de voorwaarden(niet geldig met andere acties, in het weekend en/of op feestdagen).

We zien u graag en kom gerust rondkijken en u zult versteld staan.



"All in wokrestaurant."
Adres: Oudeweg 2, 8077 SR Hulshorst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0341452936
ln.azalpnoisuf@ofni
Stad: Hulshorst
Route: Oudeweg 2
Postcode: 8077 SR


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:00
Zaterdag: 16:30 - 22:00
Zondag: 16:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: fusion plaza lichtmis, fusion plaza menu, fusion plaza zwolle zwolle, fusion plaza rouveen, wokland hulshorst, snacky wok hulshorst, fusion plaza zwolle recensies, fusion zwolle
Recensies
Bedrijfsnaam: Fusion Plaza Locatie: Hulshorst Soort: All you can eat buffet Eten 1/10: 8 Parkeren: Beschikbaar Toiletten: Beschikbaar, schoon Netheid 1/10: 8 Bereikbaarheid auto: Zeer gemakkelijk Bereikbaarheid OV: Beschikbaar, er is een bushalte vlakbij Rolstoeltoegankelijkheid: Ja Klantvriendelijkheid 1/10: 8,5 Review: We hebben besloten om daar last minute te gaan eten, en het viel niet tegen! Heerlijke gerechten, goeie grill, teppanyaki etc! De sushi was wel een beetje beperkt; maar er zijn genoeg keuzes. Als laatst had ik de lekkere tiramisu genomen: echt een aanrader!!! Overall een fijne ervaring want de mensen zijn erg behulpzaam en spraakzaam :.
Verassend goed gegeten! Dit soort restaurants hebben vaak Sushi en vaak liggen ze er mooi bij maar is de smaak niet wat je ervan verwacht maar hier was het gewoon goed! Veel gerechten om van te genieten, teveel want heb niet alles kunnen proeven helaas. Een klein kritiekpunt als het om het grillen ging, het vlees bleek reeds gemarineerd te zijn maar ik denk dat als je dit naturel laat en icm de pepersaus of gewoon simpel met zout en peper dat het stukken beter zou zijn. Oh en de lamskotelet was naar onze smaak iets te rauw eigenlijk. Maar voor de rest was het super, genoeg drinken om uit te kiezen van wijn bier tot frisdrank. En dat voor weinig geld op een zaterdag, was voor 4 personen €136 kwijt!!
De buitenkant van het restaurant ziet er niet uit maar binnen wel. Het is een wok met extra's. Ik vond het eten op de bakplaat wat aan de zoute kant. Wok was in orde. Het aanbod aan chinese kant en klare gerechten was wat aan de kleibe kant. Het was verder gezellig.
Gezellig uit eten geweest met ons gezin. Voor ieder wat wils in deze heerlijke wereldkeuken.
We komen er al jaren, maar het wordt helaas alleen maar minder en minder; 1. gerechten worden niet goed aangevuld en hygiëne laat te wensen over vieze bakken, vloer; 2. personeel lijkt alleen nog uit Oost-Europeanen te bestaan, die geen Nederlands spreken; 3. Ronduit smerige toiletten: stank, vieze vloer, hang en sluitwerk defect.4. Rampzalig parkeren waar maar geen verbetering in komt. Kortom, voor dit gebodene is 34 euro pp veel geld.
Het gebruikelijke all-you-can-eat-aanbod: Chinees, wokgerechten, bijzonder vlees, veel nagerechten - hoewel er verschillende gerechten net op waren die avond. Druk bezocht reserveren dus, ruim opgezet, veel keuze, ook vegetarisch- maar staat niet aangegeven, dus even vragen.
Het eten was redelijk lang wachten bij het wokken en bij de grill de zaal zat nog niet helemaal vol maar ze konden het niet aan bij het wokken of grillen de koks waren niet professioneel slordig gekleed kokspet scheef op. Dit was de eerste keer maar ook de laatste keer.Eten: 3/5
Bij aankomst plek gezocht op verwaarloosde parkeerplaats. Gevaarlijk in het donker. Hartelijke ontvangst met uitleg. Eten was lekker en ruime keus. Personeel wat bedient spreekt geen Nederlands.oost-Europees!?. Al met al lekker eten maar restaurant mag een upgrade.
Onze ervaring bij Fushion Plaza Hulshorst was niet goed. Het meubilair was grotendeels toe aan vervanging. In de vloerbedekking zaten vlekken. De keuze van het eten was zeker niet reuze. Het was eigenlijk best weinig. En ook niet smaakvol. Of het was smakeloos of te zout. De enige die het nog een beetje goed maakten was de kok bij het vlees. Bij het betalen achteraf aangegeven dat we het de slechtste wok vonden tot nu toe. En dat begreep meneer wel. Maar kon ons niet tegemoed komen omdat hij daar niet de bevoegdheid voor had. Hij gaf ook toe dat het beter kon en het in Zwolle wel beter is. Toch gek dat hulshorst dan zobeetje het zelfde tarief vraagt als Zwolle. Maja. Het is niet voor herhaling vatbaar en raad deze plek helaas niet aan. Het personeel was wel erg vriendelijk. Twijfelde daarom om 2 sterren te geven. Maar het is er helaas toch 1 geworden.
Overtreft onze verwachting. Voor de entree een oud tuinhuis met rotte vloer.... mmm waar gaan we belanden? Bij binnenkomst een heldere en duidelijke uitleg en begeleiding naar de tafel. Gewoon even aandacht voor jou als bezoeker, leuk! Het eten van echt goede kwaliteit en de koks zorgen voor een aangename beleving. Enorme keus aan koude en warme voor-, bij- en nagerechten. Vers geperste jus d Orange en een goede kwaliteit koffie. Vers fruit als dessert, thanks en top. tip; fris die buitenkant van die entree even iets op
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid