facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Furniture Cleaning Service

Furniture Cleaning Service

Info

Wij reinigen niet alleen textiele meubelen bij u thuis. Maar ook auto-, boot- en caravanmeubilair. Tevens zijn we in te schakelen voor bedrijfsprojecten!

Geschiedenis

Diensten
Wij reinigen uw textiele fauteuils, banken, eetkamerstoelen, autobekleding, caravanmeubelen, bootmeubilair en karpetten met ontzettend veel passie en dat zie je terug in het resultaat.

Reiniging van stoel of bankstel
Het kan iedereen overkomen, er wordt per ongeluk met eten of drinken op het textiele bankstel, fauteuil en/of eetkamerstoel gemorst. Helaas weet u zelf niet hoe u de vlek op effectieve wijze kunt verwijderen, zonder dat de vlek zichtbaarder wordt en er een kringen ontstaan.
Furniture Cleaning Service heeft daar de oplossing voor!
Sproei-extractiereinigen. Reinigen met een sproei-extractie apparaat is de meest toegepaste en tevens de meest effectieve methode om textiele meubelen te reinigen. De stof van het meubel wordt van binnen en buiten gereinigd met heet/warm water in combinatie met zeer effectieve reinigingsmiddelen. Deze reinigingsmiddelen zijn speciaal ontworpen voor meubelstoffen.
Het resultaat van de reiniging kan verbluffend zijn.

Reiniging van autobekleding
Eten en drinken tijdens het rijden naar kantoor of onderweg naar uw vakantiebestemming. De textiele bekleding van de autostoelen hebben er helaas vrijwel altijd onder te lijden.
Furniture Cleaning Service biedt u nu de oplossing!
Wij voorzien de textiele autobekleding van een grondige en intensieve dieptereiniging en zorgen ervoor dat uw autobekleding er weer als nieuw uitziet!
Furniture Cleaning Service komt gewoon bij u aan huis of op locatie. Doordat wij bij de mensen thuis of op locatie komen, kunnen wij u zo goed en flexibel mogelijk van dienst zijn.
Het resultaat wat wij kunnen bieden met het reinigen van uw autobekleding kan verbazingwekkend zijn.

Reiniging van caravanmeubilair
Na een seizoen op de camping zijn de banken of kussens in uw caravan misschien wel toe aan een grondige intensieve reinigingsbeurt.
Hiervoor bent u bij Furniture Cleaning Service aan het juiste adres!
Uw caravanmeubilair wordt voorzien van een grondige intensieve dieptereiniging, wat ervoor zorgt dat uw caravanmeubilair er als nieuw uitziet. Hierdoor kunt u het nieuwe seizoen volop genieten van uw vakantiebestemming.
De professionele reinigers van Furniture Cleaning Service komen bij u aan huis, stalling of op de camping om uw caravanmeubilair weer in topconditie te brengen.
Het resultaat van de reiniging kan verrassend zijn!

Reinigen van bootmeubilair
Textiel is ook redelijk vaak aanwezig aan boord van uw boot. Boot meubilair/kussens zijn zomaar enkele onderdelen die van textiel zijn vervaardigd. Door de invloed van water en het weer kan het textiel in uw boot vervuild raken of niet meer fris ruiken. Denk hierbij aan regenstrepen of groene algen aanslag.
Wanneer de bekleding van uw boot vervuild is, dan bent u bij Furniture Cleaning Service aan het juiste adres!
Onze professionele reinigers zorgen ervoor dat uw bootkussens of textiele meubilair er weer fris en schoon uitzien. Furniture Cleaning Service komt bij u aan huis, naar de haven of stalling. Wij voeren onze professionele intensieve dieptereinigingen op locatie uit!
Vaak ziet het textiele bootmeubilair er op het eerste gezicht er schoon en fris uit, echter nadat de professionele reiniger heeft gereinigd is er daadwerkelijk een verbluffend verschil te zien!

Reinigen van Karpet
Een ongeluk zit in een klein hoekje, het kan iedereen overkomen dat er iets gemorst wordt met eten en drinken of iemand loopt met vieze schoenen over het karpet. Stofzuigen alleen helpt niet meer, helaas weet u zelf niet meer hoe u de vlek(ken) op effectieve wijze kunt verwijderen, zonder het nog opvallender te maken.
Furniture Cleaning Service heeft daar de oplossing voor!
Het is belangrijk dat u eens in de zoveel tijd uw karpet intensief laat reinigen door specialisten. Wanneer u, uw karpet regelmatig om de twee jaar laat reinigen door een professioneel bedrijf, blijft uw karpet fris en blijft de stof van het karpet mooi. Op deze manier heeft u er veel langer plezier van en is het resultaat van de reiniging altijd optimaal!
Het resultaat van de reiniging wat Furniture Cleaning Service kan bieden is verbazingwekkend.

Impregneren geeft extra bescherming
Impregneren is zeer effectief omdat deze behandeling ervoor zorgt dat vuil en verschillende substanties zoals vocht en dergelijke niet direct in de stof van het meubel trekken. Het zorgt er juist voor dat het vuil e.d. op de stof blijven liggen of tussen de vezels. Hierdoor gaan vuil en verschillende substanties niet in de stof zitten en fixeert het zich niet in de stof. Op deze manier kunt u zelf op effectieve wijze de vlek verwijderen door deze op te deppen met een absorberende doek. Zo hoeft u niet ieder jaar uw meubel te laten reinigen.
Tevens zorgt de vlekwerende behandeling ervoor dat de stof brandvertragend wordt en de levensduur van uw bank verlengt kan worden tot WEL 5 JAAR!
Uiteraard is het wel verstandig om uw meubel om de 2 á 3 jaar te laten reinigen door een specialist. Zo blijft de stof mooi en is het resultaat altijd optimaal.

Adres: Schumanpark 23-25, 7336AM Apeldoorn
Telefoonnummer: 055-3575418
Stad: Apeldoorn
Route: Schumanpark 23-25
Postcode: 7336AM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bank professioneel reinigen, Meubelreiniger, Meubelreiniging apparaat huren, Deep Clean bank, Deep cleaner bank, Meubelreiniging Limburg, Meubelreiniging aan huis, meubelreinigen.com review
Recensies
Na circa 8 jaar werd het tijd om onze bank te reinigen. Toevallig via Insta getriggerd door een andere meubelreinigingsbedrijf en zelf online een bedrijf in de plaats gezocht én gevonden. Bericht gestuurd, er werd snel op gereageerd, offerte netjes ontvangen en binnen een week een afspraak kunnen maken. Gewoon alles voorspoedig. Aardige medewerker die onze bank en fauteuil weer helemaal gereinigd en geïmpregneerd heeft. Nu is het nog even 24 uur wachten om te drogen, maar er vanuitgaande dat het helemaal in orde is, een warme aanbeveling vanuit onze ervaring. Gewoon weer lekker frisse meubels!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Furniture Cleaning Service met het openbaar vervoer


Apeldoorn, Schumanpark 90 meter
108
Apeldoorn, Schumanpark 120 meter
108
Apeldoorn, Laan van Spitsbergen 420 meter
108
Apeldoorn, Laan van Spitsbergen 440 meter
108

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Furniture Cleaning Service.

Apeldoorn schoonmaakdienst

openingstijden, locatie, vervoer. Schumanpark 23-25 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Furniture Cleaning Service adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Furniture Cleaning Service. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Furniture Cleaning Service delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DROS facility groep DROS facility groep 141 meter DROS facility groep is van alle markten thuis als het om facilitaire dienstverlening ...
Berg en Bosch Berg en Bosch 1 km Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf Berg en Bosch
Schoonmaakbedrijf Zonneveld Schoonmaakbedrijf Zonneveld 4 km Schoonmaakbedrijf Zonneveld is een schoonmaakbedrijf die zich de afgelopen jaren ste...
Keus Schoonmaak Keus Schoonmaak 6 km Moderne dienstverleners met traditionele normen en waarden.
AZ-Woningontruiming.nl AZ-Woningontruiming.nl 6 km Fijn en goed bedrijf, Peter van den Brink van A-Z woningontruiming heeft mij en mijn ...
ExtraClean Schoonmaakdiensten ExtraClean Schoonmaakdiensten 17 km Wij zijn een jong en ambitieus schoonmaakbedrijf. Onze specialiteiten zijn glasbewass...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid