facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Funverhuur Eelde

Info

Funverhuur Eelde verhuurt de mooiste springkussens en feestobjecten. Alles om uw feest compleet te maken.

Geschiedenis

Bekijk onze website voor ons complete aanbod. Zoekt u een springkussen of ander object dat niet op onze website staat, neemt u dan gerust contact met ons op. De meeste opblaasbare feestobjecten kunnen wij voor u regelen.

Reserveringen kunt u het beste via ons email adres aanvragen: [email protected]



"evenementenverhuur"
Adres: Hooiweg 168, 9765 EL Paterswolde
Telefoonnummer: 0623703677
Stad: Paterswolde
Route: Hooiweg 168
Postcode: 9765 EL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Portugal365 Portugal365 698 meter Portugal 365 se zameruje na pronajem domu v Portugalsku v pobreznich lokacich, a orga...
Zwembad Lemferdinge Zwembad Lemferdinge 1 km Heerlijk zwembad met een dorps karakter. Diverse baden, duikplank en een glijbaan. We...
Recensies
Buurtbarbeque gehouden en vanwege de regen een tent gevraagd. 2 uur geleverd en geplaatst geweldige service en iedereen droog gehouden. Is voor herhaling vatbaar en zeker aan te raden voor volgend jaar
Dit ging makkelijk en fijn! Top feestje gehad in de kou met een mooie terrasverwarmer en wat tafels. Gebracht en gehaald. Erg tevreden, tot de volgende keer.
Voor ons tuinfeest Total Event Care ingeschakeld. Prima service en goede spullen. Afspraken worden nagekomen en er werd goed ingespeeld op onze wensen. De goede kwaliteit van de geleverde spullen viel ook onze gasten op.
Erg prettig zaken doen met Total event Care . Persoonlijk en behulpzaam
Betrouwbaar bedrijf en komen afspraken na.
Wat heeft mijn 6 jarige dochter samen met haar vriendinnen een groot feest gehad vandaag en wat een goede service van Total Event Care. Alles werd door hun opgezet en opgeruimd. Heel erg bedankt!
Zeer attent persoon / plezierige man / bedrijf om je je springkussen bij aan te vragen. Hij denkt mee en waar problemen is komt hij met een passende oplossing. Ik zeg doen.
Voor de verjaardag van onze dochter een springkussen gehuurd voor in de tuin. Een absolute aanrader! Wat een feest. Alles was goed geregeld en de service was vriendelijk en snel.
Voor zowel ons bedrijfsfeest als privé feest Total event care ingeschakeld. Super service en denken zeker met je mee. Goede kwaliteit!!
Fijn en prettig geholpen met 3 tenten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid