facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Funny-Message

Info

Speel de hoofdrol in je eigen film of realiseer een aantrekkelijke reclame- of marketingcampagne voor uw bedrijf

Geschiedenis

Funny-Message is gespecialiseerd in het personaliseren van films, met het doel deze als bericht te versturen. Gebruikers kunnen in voor-geproduceerde films een of meerdere acteurs voorzien van eigen gezichten. De uitnodiging om de film te bekijken wordt per e-mail verstuurd en/of op Facebook tijdlijn(en) geplaatst.

Productie
Het bedenken en uitwerken van scripts, filmopnames, audiomontage, technische implementatie, etc worden in eigen beheer door professionals uitgevoerd. De producties worden gemaakt voor de eigen website of in opdracht van klanten.

Techniek
Met de zelfontwikkelde techniek/software faciliteert Funny-Message klanten bij zeer uiteenlopende projecten/acties. De Funny-Message server blijft het platform indien bedrijven op maat gemaakte films via hun website aanbieden.
ten uit eigen bestaande foto's knippen, deze vervolgens uploaden en in de video plaatsen. Zodoende worden zij en hun vrienden of familie onderdeel van uw merk. Met name het internet en de verschillende social media, zoals Hyves, Twitter en Facebook zijn tegenwoordig gezichtsbepalend voor merken en evenementen. De ervaring leert dat, door het hoge 'deelgehalte' dat aan dit concept hangt, filmpjes als deze zich razendsnel over het internet verspreiden. Hierin ziet men vooral zichzelf en met name ook uw product, zonder dat het voelt alsof deze aan hen wordt opgedrongen. Ze zijn een leuk onderdeel van het geheel. Het toevoegen van een persoonlijke boodschap maakt het concept voor beide partijen tevens nog aantrekkelijker. Betaalbaar, effectief en doelgericht. Dat is Funny Message!

Advertentie
De kern van Funny-Message is de 'movie-player', de pagina waarop ieder filmpje wordt getoond/gepersonaliseerd/verstuurd. Het is de meest en langst bezochte pagina.

Omdat de 'movie-player' slechts 700x450px meet, reteert een grote, en unieke advertentieruimte. Groot qua afmetingen tot bijvoorbeeld 1024x768, 1280x1024, 1600x1200 of 2560x1440. Uniek omdat deze advertentieruimte visueel gekoppeld kan worden aan de aard van een specifiek Funny-Message of eigen filmpje of categorie filmpjes. De advertentieruimte kan in het geheel gelinkt worden naar een externe website of download(pdf).

De advertentieruimte in combinatie met een 'eigen film' betekent een volledige 'takeover' van deze pagina.

facebook

Eigen film
In opdracht ontwikkelt Funny-Message films op maat. Het bedenken en uitwerken van scripts, filmopnames, audiomontage, technische implementatie, etc worden in eigen beheer door professionals uitgevoerd.

Special project
Met name het internet en de verschillende social media, zoals Hyves, Twitter en Facebook zijn tegenwoordig gezichtsbepalend voor merken en evenementen. De ervaring leert dat, door het hoge 'deelgehalte' dat aan dit concept hangt, filmpjes als deze zich razendsnel over het internet verspreiden. Hierin ziet men vooral zichzelf en met name ook uw product, zonder dat het voelt alsof deze aan hen wordt opgedrongen. Ze zijn een leuk onderdeel van het geheel. Het toevoegen van een persoonlijke boodschap maakt het concept voor beide partijen tevens nog aantrekkelijker.

Betaalbaar, effectief en doelgericht. Dat is Funny Message!

Adres: Samsonweg 28, 1521 RM Wormerveer
Telefoonnummer: 075-7200 900
Stad: Wormerveer
Route: Samsonweg 28
Postcode: 1521 RM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oneted.nu Oneted.nu 45 meter Creatie & realisatie van on- en offline communicatiemiddelen. Wij ontwerpen, ontwikke...
Oosterveld Design Oosterveld Design 193 meter Profesioneel en deskundig advies. Uitstekende dienstverlening en top producten.
Crs Sign Crs Sign 222 meter Het is een top fit beletterings bedrijf.
LassooyDesign LassooyDesign 3 km Lassooy is een goede grafisch ontwerper en is ook voor spoedklussen een aanrader. Lev...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid