facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Funnelpages

Funnelpages

Info

Funnelpages maakt het ondernemers gemakkelijker hun product of dienst te verkopen via het internet.



"Funnelpages helpt ondernemers met hun online aanwezigheid. Een website is onmisbaar en een funnel is nodig om te verkopen.Funnelpages biedt alles aan onder 1 dak en alles werkt zonder te coderen.Je kan zelf je eigen website maken en aanpassen, je producten toevoegen, iDeal betalingen ontvangen en als je een cursus hebt ook een membership area aanmaken.Probeer Funnelpages 14 dagen gratis."
Adres: Zinkweg96, 3262BD Papendrecht
Stad: Papendrecht
Route: Zinkweg96
Postcode: 3262BD



op zoek naar gerelateerd: ClickFunnels
Recensies
Hele gebruiksvriendelijke website builer en funnelsysteem! Service ook top en heel persoonlijk waardoor je snel geholpen wordt. Ik kan ze zeker aanraden!
Goede software, intuitief met vakkundige ondersteuning. Cesar staat altijd klaar om je te helpen indien je er niet uitkomt. Veel vakkennis en een grote verscheidenheid aan templates enz. Zeker een aanrader als je een goedlopende website wil maken met een hoge bezoekers/verkoop verhouding. Ik vond het ook heel fijn dat er de mogelijkheid was om het pakket gratis uit te proberen. Op die manier kan je een vliegende start maken, staat je site al klaar als je gaat betalen.
Ik werk veel samen met Cesar van Funnelpages. Ik gebruik de software om funnels voor mijn klanten te maken of ondersteuning in website development. Funnelpages is goede en handige software en Cesar is communicatief goed te bereiken en erg meedenkend. 100% een aanrader als je opzoek bent naar goede funnelpagina’s
Goede en snelle service. Een ander groot pluspunt is dat Funnelpages telefonische te bereiken is, en werkt met live consult, waar je direct antwoord op je vragen krijgt. Ik heb er veel aan gehad en ben tevreden over mijn website/ shop.
Heel tevreden over. Breed aantal opties, altijd netjes en leuke omgeving.
Hele fijne samenwerking mee gehad en heel tevreden met het eindproduct. In de toekomst zal ik zeker weer met ze samenwerken.
1 van de betere funnelbuilders die we gebruikt hebben. Mooie designs, krachtige tools en bovengemiddelde support. Zeker een aanrader!
Hartelijk dank voor de goede en snelle Service. Wij scoren heel hoog op google dankzij Funnelpages!!
Hart voor het werk dat ze doen en super easy going!
Zeer een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid