facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Funky Flamingo

Funky Flamingo

Info

Bourgondisch snacken; de lekkerste handgesneden friet en zorgvuldig geselecteerde snacks. Daarnaast mogen wij drank schenken, dus blijf heerlijk bij ons eten met een biertje of wijntje erbij!



"Een frietzaak waar kwaliteit en vriendelijkheid het belangrijkste ingrediënt zijn! We hebben de lekkerste handgesneden friet en onze snacks worden zorgvuldig geselecteerd. Alleen het beste is goed genoeg voor onze gasten! "
Adres: Anselmusstraat 40, 3641 AN Mijdrecht
Telefoonnummer: +31633413413
Stad: Mijdrecht
Route: Anselmusstraat 40
Postcode: 3641 AN



op zoek naar gerelateerd: TOF Mijdrecht, Funky Flamingo menu, Funky Flamingo Facebook, Snackbar Mijdrecht, Hans en Frietje Mijdrecht, Patat Mijdrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Willy's Vet Willy's Vet 685 meter Goed geholpen super
A. Sluijter & Zn. BV / Matériel de Cuisine A. Sluijter & Zn. BV / Matériel de Cuisine 1 km Onlangs m'n kitchenaid keukenmachine bij dit bedrijf laten repareren. Machine zelf af...
Hollandse Avond Hollandse Avond 1 km De officiële pagina van de Hollandse Avond Mijdrecht.
Recensies
Super leuke snackbar! Heerlijk zelf gemaakte patat! Binnen een leuke en gezellige eethoek, en buiten kan je uiteraard ook zitten. Vriendelijk personeel!
Review aangepast van 2 naar 5 steren Super geregeld naa de vorige keer. Gratis zaak patatjes gekregen, snele reactie, echt goede service, goed behandeld. Vandaag weer besteld, goede kwaliteit lekker patatjes. Heb ik daar niet de eerste keer besteld, maar deze keer was erg slecht patatjes haard , zeker 2-3 keer opnieuw in frituurpan geweest, misschien volgende keer beter.
Online besteld en afgehaald. De friet was slap en smaakte naar oud frituurvet, het kleine bakje stoofvlees was lauw, smaakt zuur naar de uitjes leek op pulled porc de sate was redelijk maar zat bijna geen saus bij. In het verleden betere ervaring.
Super leuk gezellige soort van snackbar . Huiselijk gevoel en wat een geweldige, aardige eigenaar zeg !!! Erg betrokken met de klanten wat zij van de snacks vinden en gezellig een praatje gemaakt. Een warm welkom. Personeel vriendelijk. En natuurlijk het eten lekker, vooral de vega snack ; . Met alles geef ik dit een 10+ . Een echte aanrader!! Zeker voor herhaling vatbaar
Heel erg dat jullie Corona hebben, heel veel sterkte en beterschap naar doe dan wel even de buitenverlichting uit zodat het niet "lijkt" dat jullie open zin, rij er speciaal voor om met de vrachtwagen voor jullie lekkere friet
Lekkerste friet die ik ooit heb gegeten, en ook de andere snacks zijn heerlijk! Veel zelfgemaakt. En vriendelijk personeel.
Erg vriendelijk personeel, heerlijke patat! Fijn dat er biologische opties en vegan opties zijn, dit ben ik nog nooit tegen gekomen bij een snackbar. Zeker waard om een patatje te halen!
Thuis hebben we een Flamingo fan. Zelfs zijn spreekbeurt over de snackbar gegeven. Informatie gevraagd en mogen kijken hoe het in een snackbar aan toe gaat. Super behulpzaam en als kers op de taart.... Een patatje met bitterbal voor de hele klas. Super geregeld Funky Flamingo! Jullie hebben er fans bij gekregen! En... Toegegeven. Ze hebben de lekkerste friet van Mijdrecht!
Lekkere verse frites en snacks, zeker het proberen waard. Misschien wel wat aan de dure kant voor een snackbar maar dat maken ze goed doordat alles vers/zelfgemaakt is.
Beste verse doorgebakken friet met schil! vooral met sambal, satesaus & majo veel indo's zullen blij met je zijn! groeten uit Breda
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid