facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Functioneel Neurologisch Instituut

Info

Het Functioneel Neurologisch Instituut is gespecialiseerd in de behandeling van mensen met neurologische aandoeningen en onverklaarbare klachten. Over het algemeen ervaren onze patiënten al na enkele behandelingen een significante verbetering.

Adres: Heereweg 333, 2161BL Lisse
Telefoonnummer: 071 36 201 01
Stad: Lisse
Route: Heereweg 333
Postcode: 2161BL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Van der Kuil Noordwijk ervaringen, GyroStim, Functionele neurologie Utrecht, FNS, Misselijkheid neurologisch, Functionele neurologie ervaringen, Onverklaarbare neurologische klachten, Chiropractor functionele neurologie
Recensies
Een zeer kundig en professioneel team, dat met uitzonderlijke zorg en precisie mijn situatie als gevolg van long COVID meet en analyseert, en een realistisch plan met mij bespreekt en evalueert. Leerzaam, en ik herstel met kleine stapjes de basis van mijn gezondheid: ik voed mijn brein! Dank aan het hele team van FNI in Lisse!
Wegens lichamelijke klachten tijdens een burn-out en de reguliere zorg mij niet verder kon helpen, na een zoektocht terecht gekomen bij Functioneel Neurologisch Instituut in Lisse. De klachten bleken een gevolg van hersenletsel van enkele jaren geleden. Door de deskundigheid en behandelingen van Ronald van der Kuil en zijn team merkte ik al gauw vooruitgang en ben ik weer aan het werk. Ben ze ontzettend dankbaar en raad iedereen met onverklaarbare klachten aan om contact op te nemen. Het team van het Functioneel Neurologisch Instituut krijgt van mij een dikke 10!
Werden zeer deskundig geholpen door een warm team. Uitgebreid onderzoek gedaan en veel vragen gesteld om een goed beeld te krijgen van de klacht nog nooit door een arts zo goed ondervraagd en onderzocht!. Wij zijn zeer tevreden en hebben enorm veel resultaat geboekt wat betreft de klacht. Wordt vanuit een andere invalshoek heel professioneel naar je probleem gekeken en een behandelplan gemaakt. Wij raden iedereen aan om hier heen te gaan!
Ik ben al decennia in contact met Dhr., van der Kuil . Een geweldig kundige man die mij van mijn lage rugpijn heeft afgeholpen in slechts in een paar behandelingen waar de reguliere geneeskunde mijn tot levenslang veroordeelde Slijtage . Idem hielp hij mn partner ook af van rugpijn. en laatst nog van een ernstige val op haar hoofd.
Ik had al van vrienden gehoord hoe succesvol men veelal hier is. Daarnaast de goede revieuws op hun site maakte dat ik de stap nam. Vanuit vroeger heb ik weinig goede ervaring met reguliere zorg. Ook dat speelde mee. Hier nemen ze de tijd voor je . De deskundig en gedrevenheid zijn top. Ook ervaar ik al verbetering , en daar doe je het voor. Ik raad het dan ook zeer aan.
Aangezien ik een zwakke rug heb, ben ik al meer dan 30 jaar met een zekere regelmaat onder behandeling bij Ronald vd Kuil. Na een of twee behandelingen, na een blokkade bijvoorbeeld, ben ik dan weer 100% de oude. Top chiropractor! Henk Reyersen van Buuren, directeur Connect Invest BV
Het Instituut heeft mij zeer goed en prettig geholpen bij het verminderen van mijn klachten. Mijn coördinatie en spijsvertering zijn verbeterd. En ik ben helderder, scherper en fitter!
Wij zijn bij het fni voor mijn zoon van 22 die nu bijna 1 jaar geleden een spontane hersenbloeding heeft gehad. Na zijn revalidatiecentrum en het LUMC zijn we bij F.N.I. terecht gekomen. Ze helpen mijn zoon met het stuk waar hij nog weinig hulp bij heeft gehad. Hij heeft last van prikkels, met name geluid. En na 4 behandelingen zagen we daar in rap tempo verandering in komen. We zijn nu nog onder behandeling, maar wat hij al terug heeft gekregen is met geen pen te beschrijven. En zijn we zo blij dat we deze therapie volgen.
Mijn dochter heeft hersenletsel / NAH, opgelopen na een ongeval. Dit uitten zich in duizeligheid, overprikkeling, hoofdpijn, buikpijn. Door de behandeling gaat het nu beter met haar. Ook voor de ouders is het een warm bad, omdat ik me gezien en begrepen voelde als ouder
Zeer deskundig team. Dr. vd Kuil kijkt naar de hele mens. Uitgebreid onderzoek en vragenlijsten. Er wordt naar je geluisterd en ze nemen de tijd voor je. Eindelijk duidelijkheid na jarenlang vage klachten. Aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid