facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Functional Neurology Center Van der Kuil

Functional Neurology Center Van der Kuil

Info

At Functional Neurology Center van der Kuil we offer unique healthcare that integrates holistic medicine with the latest scientific technology.

Geschiedenis

At Functional Neurology Center van der Kuil we offer unique healthcare that integrates holistic medicine with the latest scientific technology.

Adres: Heereweg 333a, 2161 BL Lisse
Telefoonnummer: 0031713620101
Stad: Lisse
Route: Heereweg 333a
Postcode: 2161 BL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Functioneel Neurologisch Instituut kosten, Functionele neurologie Kwakzalverij, Functioneel Neurologisch Instituut Lisse, Functionele neurologie ervaringen, Van der Kuil Noordwijk ervaringen, Neurologisch centrum, Functionele neurologie Utrecht, Onverklaarbare neurologische klachten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buurtzorg Lisse Buurtzorg Lisse 624 meter Buurtzorg Lisse... professioneel en persoonlijk!! Zorg toegespitst op uw situatie, zo...
De Coeliakie Coach De Coeliakie Coach 1 km De Coeliakie Coach begeleidt je door alle stappen; van het glutenvrije dieet tot het ...
HartExperts HartExperts 2 km Ik begeleid mensen met (risicofactoren voor) hart- en vaatziekten die hun vitaliteit ...
Healthy lifestyle Healthy lifestyle 2 km Darmtherapie, Voedingsadvies, Suppletieadvies en bodyscan
Slim eetcoaching diëtisten Slim eetcoaching diëtisten 3 km Sl!m eetcoaching is gespecialiseerd in begeleiding van kinderen en zwangere vrouwen, ...
Recensies
Ik ben uitstekend geholpen bij dit instituut. Ik had veel last hoofdpijn en overprikkeling na een auto ongeluk. Ik kon niet meer normaal functioneren. Na allerlei behandelingen, fysio, ergo, chiropractor, osteopaat, neuroloog en revalidatie traject terecht gekomen bij fni in Lisse. Al vanaf het eerste contact prettig geholpen, uitgebreid de tijd genomen voor mijn klachten, ik kon snel terecht. Van der Kuil en zijn team hebben mijn klachten onderzocht met metingen en observaties en daar hun behandeling specifiek op afgestemd. Geen symptoombestrijding maar aanpakken van de kern! Na de eerste behandeling merkte ik al dat mijn prima bril af moest, iets wat de optimetrist nog niet eerder meegemaakt had. Ik kan weer een normaal leven leiden na 4 jaar behandelingen en zoeken naar de oorzaak van al mijn klachten. Professionele aanpak, met oog voor de hele persoon. Dank aan het team van van der Kuil.
Ik ben uitstekend geholpen bij dit instituut. Ik had veel last duizelingen en overprikkeldheid en vermoeidheid, lange termijn klachten na een zware hersenschudding van meer dan 10 jaar geleden. Ik kon niet meer normaal functioneren. Van der Kuil en zijn team hebben mijn klachten onderzocht met metingen en observaties en daar hun behandeling specifiek op afgestemd. Ik merkte snel al verbetering en gaandeweg kon ik weer perspectief zien dat ik weer normale activiteiten zou kunnen gaan oppakken die ik was gaan vermijden. Ik prijs mij gelukkig dat ik van een kennis deze tip heb gekregen en kan het iedereen aanraden. Het voelt als een bevrijding. Dank aan het team van van der Kuil.
Al jaren kom ik met diverse klachten bij Ronald van der Kuil. En altijd worden mijn klachten zeer deskundig en met geweldig inzicht naar tevredenheid opgelost. Heel vroeger ging ik eerst naar een ziekenhuis met rug-, zenuw- of andere klachten. Tegenwoordig is dat niet meer nodig. Na een ernstige val kwam ik hier en toen bleek dat niet alles was onderkend bij de spoedeisende hulp waarnaar ik met ambulance ben afgevoerd. Er ontgaat Ronald van der Kuil niets. En ik ben echt dankbaar voor alle behandelingen. Fijn dat er een plek is waar het probleem direct wordt aangepakt! Ik raad het iedereen aan. Ook als de doktoren zeggen dat men maar met een probleem moet leren leven. Dat geloof ik echt niet meer sinds ik bij het Functioneel Neurologisch instituut kom. Dank voor het zorgen dat ik met een gezond lijf kan leven!
Dankzij een vriendin bij het Functioneel neurologisch instituut in Lisse terecht gekomen. Na een zeer uitgebreid intakegesprek met meneer Van der Kuil mijn klachten besproken. Hij legt op een zeer uitgebreide en duidelijke manier uit wat hij denkt wat de oorzaak is en wat er aan te doen is. Bij mij was het TBI, trauma brain injury. Elke behandeling is anders en ze kijken naar jou als geheel en niet alleen naar die ene klacht. Zeer kundig team waaronder ook zijn zoon die zeer kundig is en praktijk ervaring opdoet bij zijn vader. Als patiënt raak je zelf geïnteresseerd in wat het brein allemaal doet. De behandelingen in de Gyrogym zijn ook echt effectief. Ik ben heel blij dat ik hier terecht ben gekomen. Een groot compliment aan het hele team, zeer fijne assistentes die alles uitleggen wat ze gaan doen, zodat je niet voor verassingen komt te staan.
Zeer tevreden over het istituut. Je word hier door het hele team met respect behandeld en leggen ook alles uit was er is zodat het voor u ook duidelijk is. Ik heb zelf een traject gevolgt voor mijn hoofd, door een ongeluk kreeg ik aanvallen van hoofdpijn en druk op mijn hoofd en last van rug en nek dit is goed behandeld door deze mensen en ben er echt op vooruit gegaan. Veel minder aanvallen en bijna geen rug en nek klachten meer.
Met meerdere "vage" lichamelijke klachten terecht gekomen bij het Functioneel Neurologisch Instituut in Lisse. Onder andere : hoofdpijn duizeling slechte concentratie extreme vermoeidheid verstoorde spijsvertering etc. Naast de behandeling van o.a. : ogen, nek, rug en de behandelingen in de Gyrostym, is er specifieke aandacht besteed in de tijd voor en na het verwijderen van mijn schildklier. Deskundige behandelingen, uitleg en adviezen zoals het gebruiken van de XO-S olie ter ondersteuning van het spijsverteringsstelsel werden ons steeds geduldig aangeboden. We zijn het team dankbaar voor de respectvolle en integere manier van behandelen en raden ook andere mensen aan, die met nog onverklaarbare klachten rondlopen, contact op te nemen met het FNI.
Een aantal jaar geleden kwam ik via mond-tot-mondreclame bij het Functioneel Neurologisch Instituut terecht. Al snel werd duidelijk dat meneer Van der Kuil en zijn team zeer persoonsgericht werken en veel ervaring hebben. Mensgericht, maatwerk, een gedegen diagnose en werkende behandeling. Iets dat ik in de reguliere gezondheidszorg soms miste. Inmiddels is mijn gezondheid een heel stuk verbeterd. Een paar keer per jaar kom ik terug om het op peil te houden en, indien nodig, worden weer even de puntjes op de "i" gezet. Ik kan deze praktijk dan ook aan iedereen aanbevelen.
Dit instituut is heel vakkundig en heeft oog voor de mens als individu. Er wordt gedegen onderzoek gedaan en getest alvorens er tot behandeling over wordt gegaan. Herstelmogelijkheden en verwachtingen worden open en eerlijk besproken. Tijdens de behandelingen die heel secuur en vakkundig worden uitgevoerd, de ervaren behandelaar is zeer gedreven , worden telkens resultaten gemeten. Het was een verademing om in een lange zoektocht naar herstel, bij dit fijne instituut gehoor te vinden. Zij boeken goede resultaten ook bij auto-imuunziekten. Wat mij betreft zouden veel meer mensen de weg naar dit instituut moeten kunnen vinden. De menselijke en warme benadering zorgen er voor dat je je snel op je gemak voelt, Top behandelaar, top team! Ik ben nog steeds dankbaar voor de behandelingen en de behaalde resultaten , dat gun ik iedereen.
Wegens lichamelijke klachten tijdens een burn-out en de reguliere zorg mij niet verder kon helpen, na een zoektocht terecht gekomen bij Functioneel Neurologisch Instituut in Lisse. De klachten bleken een gevolg van hersenletsel van enkele jaren geleden. Door de deskundigheid en behandelingen van Ronald van der Kuil en zijn team merkte ik al gauw vooruitgang en ben ik weer aan het werk. Ben ze ontzettend dankbaar en raad iedereen met onverklaarbare klachten aan om contact op te nemen. Het team van het Functioneel Neurologisch Instituut krijgt van mij een dikke 10!
Werden zeer deskundig geholpen door een warm team. Uitgebreid onderzoek gedaan en veel vragen gesteld om een goed beeld te krijgen van de klacht nog nooit door een arts zo goed ondervraagd en onderzocht!. Wij zijn zeer tevreden en hebben enorm veel resultaat geboekt wat betreft de klacht. Wordt vanuit een andere invalshoek heel professioneel naar je probleem gekeken en een behandelplan gemaakt. Wij raden iedereen aan om hier heen te gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid