facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Funbaby 3D/4D pretecho & baby geschenken

Funbaby 3D/4D pretecho & baby geschenken

Info

Ontmoet je kindje nu al live in HD met de nieuwste echo techniek!
3D & 4D pretecho's (2D) met gratis geslachtsbepaling.
Alle echo's met foto's en of opname, familie mag mee, boek online! Bij Funbaby kunt u ook terecht voor leuke baby- en kraamgeschenken.

Geschiedenis

FUNBABY PRETECHO'S & Baby geschenken

Zwanger zijn is een uniek moment in je leven, een speciale ervaring die je graag wilt delen!

Bij Funbaby kun je terecht voor een 2D, 3D & 4D pretecho en of een geslachtsbepaling vanaf 15 weken, van je ongeboren kindje tijdens je zwangerschap. Wij zorgen ervoor dat het voor jou, je partner en of familie een unieke ervaring zal worden.

Dit kan bij ons in een luxe en comfortabele omgeving, waarbij je mee kunt kijken op een grote tv. We werken met het echoapparaat Accuvix A30, hiermee beschikken we over de allernieuwste 3D & 4D techniek FRV : Feto Realistic View, hierdoor is je kindje nog realistischer te zien, bijna levensecht!

Pretecho voor elk budget al mogelijk vanaf €25!

Waarom een pretecho bij Funbaby in Rotterdam :

* 2D en 3D & 4D pretecho’s en geslachtsbepalingen vanaf 15 weken
* Gratis geslacht bij alle 2D en 3D/4D pretecho’s (behalve bij de 2D echo €25)
* Geslachtsbepaling vanaf 15 weken (normaal postuur), één gratis herhaling bij niet slagen
* Boek gemakkelijk zelf online je afspraak
* Service en kwaliteit staan voorop, ook avonden en zaterdag open!
* Meeste prijzen al inclusief afgedrukte HD foto’s en USB of DVD met opname
* Je mag zelf kiezen of je de opname op USB of op DVD wilt hebben (zelfde prijs)
* Nieuwste 3D/4D techniek FRV, zeer hoge kwaliteit, in HD en bijna levensecht!
* 3D kleurenfoto’s individueel afgedrukt op echt glossy fotopapier 10×15 cm
* Gratis geslachtsbepaling bij alle 2D en 3D/4D pretecho’s, mits vanaf 15 weken
* Terugkomgarantie indien 3D/4D pretecho niet slaagt, mits er een slagingskans is, anders alleen het 2D tarief betalen
* Grote praktijkruimte, max 8 personen meenemen en speelhoekje voor kleintjes
* Jij en je partner, familie en vrienden kunnen meekijken op een grote TV
* Eventueel de extra optie dat partner of 1 persoon kort kan scannen (3D van 30 min)
* Geen extra toeslagen bij tweelingen
* Bij 2e pretecho korting twv 10%
* Hartslag knuffels met opname hartje ♥ In combinatie bij een echo (korting), of alleen los met een opname

Als ENIGE in Nederland een HARTSLAG KNUFFEL!

Wij nemen dan het hartslagje van je ongeboren kindje op tijdens de pretecho, dit doen we op een speciale recorder, deze stoppen we in een door jou uitgekozen knuffel. Zo heb je een bijzondere blijvende herinnering aan je zwangerschap! (Keuze uit veel verschillende knuffels)

NU AANBIEDING hartslag knuffel bij een pretecho €26.50!


Voor meer informatie over onze pretecho's, mogelijkheden en prijzen : WWW.FUNBABY.NL

CONTACT :
Heb je nog vragen of wil je contact opnemen, dan kan dit via : [email protected] of bel naar : 010 - 2330109

ZELF DIRECT ONLINE AFSPRAAK MAKEN!

Indien je een afspraak wilt maken voor een pretecho, dan kan je dit direct zelf online doen via onze website :

http://www.funbaby.nl/online-reserveren




"FUNBABY pretecho's & babywinkel in Rotterdam.U Kunt hier terecht voor alle 3D,4D pretecho's en geslachtsbepaling met unieke hartslag knuffels, boek online afspraak: w w w.funbaby. nl - -FUNBABY is een gezellige echopraktijk gecombineerd met een babywinkel, een uniek concept in Rotterdam. U kunt naast de pretecho's dus ook winkelen voor de nieuwste baby fashion & gifts, onze baby webshop: w w w.funbabyshop. nl"
Adres: Paulus potterstraat 6b, 3061 ZV Rotterdam
Telefoonnummer: 0102330109
Stad: Rotterdam
Route: Paulus potterstraat 6b
Postcode: 3061 ZV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:15
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:15
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:30
Zaterdag: 10:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: funbaby rotterdam ronnie flex, wat is een pretecho, funbaby rotterdam plasschaert, wonderbabies, 3d echo
Recensies
Enorm gehaast en was geen gesprek mee aan te knopen. Praat constant dwars door je heen zonder een echte reactie op wat je leuk te vertellen heb.
Wij kwamen voor een 3D/4D echo. Helaas zagen we op de echo dat onze kleine meid in onvolkomen stuitligging lag, ze had zowel haar armen als haar benen voor het gezicht liggen waardoor de echo niet mogelijk was. De eigenaar heeft ons toch even in 2D laten zien wat we wel konden zien. We mochten een week later terugkomen, helaas lag de baby weer in dezelfde houding waardoor de echo weer niet mogelijk was. De eigenaar vond het zelf ook jammer en liet ons 2 weken later nog een keer langs komen omdat dit bijna niet voorkomt, aldus mevrouw. Helaas had onze baby er gewoon geen zin in en lag ze nog steeds in dezelfde houding. De eigenaar heeft ons iedere echo wel even het hartje laten luisteren en ook echt haar best gedaan door mij de iedere keer meerdere keren tijd te geven om op te staan en te bewegen maar dit mocht niet baten. Ondanks dat het niet gelukt is, heel erg blij met de service die wij hebben gehad!
1 woord super! Je wordt fijn ontvangen en alles wordt goed en duidelijk uitgelegd! Ik zou ze zeker aanraden aan vrienden.
Erg fijne ervaring, nam voldoende tijd! Mooie beelden.
Fijne ervaring! Heel professioneel en vriendelijk. Nemen echt de tijd.
Vandaag hadden wij een afspraak voor geslachtsbepaling 2D echo. Super tevreden met uitleg tijdens echo heel uitgebreid. Schone en hartverwarmende ruimte waar je de echo krijgt .. eigenaar was super lief , heel begulpzaam met uitzoeken van kleding . We hadden het naar ons zin. Ik weet al waar ik ben bij 26 weken 3D echo. NATUURLIJK FUNBABY
Vanochtend een 4D echo gedaan, wat super bijzonder om alvast te zien hoe je baby eruit ziet! Hele duidelijke beelden gekregen en ook een hele duidelijke uitleg van de dame die de echo bij mij heeft gedaan! Echt een aanrader! Ze zijn ook tevens de enige in heel Nederland die een hartslag knuffel aanbieden! Deze zou ik ook zeker erbij nemen! Een heerlijke zachte knuffel met de hartslag van je kindje! Hoe bijzonder!
Echt een hele fijne ervaring gehad bij funbaby. Wij hebben gekozen voor de 3D/4D echo. We waren er 2 weken geleden al maar toen liet de baby zichzelf helaas niet goed zijn. En vandaag terug mogen komen voor een herhaling, en daar hebben we echt perfecte plaatjes mee kunnen krijgen. En dan zit er ook nog eens een geweldig winkeltje bij.
Met 14 weken geslachtecho gehad bij Funbaby en vervolgens weer bij 25 weken. Super mooie beelden gehad van onze kleine! Hebben 4 knuffels met hartslag erbij genomen wat een super leuk kado voor de oma’s zijn. Funbaby is zeker een aanrader met super lieve service.
een erg ontspannen sfeer, fijn en warm welkom! Uitleg tijdens de echo en prachtig beeld! Een aanrader! Onze zoon mooi in beeld gezien bij een termijn tussen de 29 en 30 weken.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Funbaby 3D/4D pretecho & baby geschenken. Paulus potterstraat 6b kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Funbaby 3D/4D pretecho & baby geschenken adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Funbaby 3D/4D pretecho & baby geschenken. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Funbaby 3D/4D pretecho & baby geschenken delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid