facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fun Valley

Info

Je bent zojuist aangekomen op je vakantiebestemming! Bij Fun Valley ervaar je elke dag als een echte vakantiedag! Wat gaan we doen vandaag?

Geschiedenis

Fun Valley is een aantrekkelijk park voorzien van de beste faciliteiten en meest uiteenlopende en sensationele activiteiten. Het park kenmerkt zich door de unieke locatie met een schilderachtig uitzicht op slechts enkele kilometers van Maastricht. Gecombineerd met uitstekende horecagelegenheden en vriendelijk personeel ervaart men het echte vakantiegevoel tijdens een dagje uit. Door de talloze mogelijkheden aan arrangementen is Fun Valley tevens de ideale locatie voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, teambuilding, familie-dag, bruiloft en elk ander event.

Adres: Oosterweg 5 , Eijsden 6245, NL
Telefoonnummer: 043 409 4441
ln.thcirtsaamyellavnuf@pookrev
Stad: Eijsden
Route: Oosterweg 5
Postcode: 6245



op zoek naar gerelateerd: fun valley korting, fun valley klimpark, fun valley kinderfeestje, fun valley maastricht strand, fun valley abonnement, fun valley paintball, fun valley eijsden, fun valley panheel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ballorig Maastricht Ballorig Maastricht 37 meter Voor abonnementhouders in de winter is het iig aangenaam. Als ouder kun je toch aardi...
Recensies
Als doorgewinterde avonturier was ik op zoek naar een leuke en spannende tijd bij Fun Valley, maar ik werd zwaar teleurgesteld. Hier zijn een paar redenen waarom ik deze plek ten zeerste afraad: Gebrek aan opwinding: Fun Valley beweert een avontuurlijk park te zijn, maar ik vond er niets opwindends aan. De attracties waren saai en ongeïnspireerd. Ik heb in veel andere pretparken veel spannendere en opwindendere ritten ervaren. Onvriendelijk personeel: Het personeel bij Fun Valley was ronduit onbeschoft. Ze negeerden ons toen we om hulp vroegen en leken er niet om te geven of we een leuke tijd hadden of niet. Klantenservice was hier duidelijk geen prioriteit. Slecht onderhouden faciliteiten: De faciliteiten waren in een erbarmelijke staat. De attracties waren versleten en sommige leken zelfs onveilig. Ik voelde me niet op mijn gemak om ze te gebruiken en wilde niet het risico nemen om gewond te raken. Eten van lage kwaliteit: Ik besloot om iets te eten bij een van de eetgelegenheden in het park en het was een grote vergissing. Het eten was smakeloos, koud en veel te duur voor wat je kreeg. Ik heb spijt dat ik mijn geld heb verspild aan zo'n waardeloze maaltijd. Overpriced: De toegangsprijzen bij Fun Valley zijn veel te hoog voor wat je krijgt. Ik heb gemerkt dat andere pretparken veel betere prijzen bieden.
Fun Valley Oost-Maarland tussen Maastricht en Eijsden is al jaren een leuke plek voor een bedrijfsactiviteit. Leuke spellen en prima barbecue kan er worden georganiseerd. Met strand om bijvoorbeeld te volleyballen.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNiet zeker
Nog minder dan 1 ster maar dat kan ik niet geven. Op een doordeweekse dag is hier niks te huren en niks te beleven. Geld terug krijgen doe je niet. En dat is bekend, meer mensen hebben gevraagd om geld terug te krijgen en kregen dit niet. Tip: ga hier niet heen, ga naar een zwembad ofzow
We zijn met de chiro op tweedaagse. Onze leiding had een leuke activiteit geregeld namelijk kanovaren en paintballen. We komen aan in de fun valley en niks is open enkel het binnenspeelplein waar we niet eens in mogen. De reden dat we niet kunnen paintballen en kanovaren is tekort aan personeel en slecht weer. Het weer vandaag is 23 graden met zon . Omdat we niets kunnen doen beslissen we om ons eten op te eten maar dat is ook verboden. We moesten namelijk buiten op het gras gaan zitten. Dus we hebben 9€ per persoon betaald om buiten te zitten op het gras en eens naar het toilet gegaan. IMMENS SCHELE bedoening hier dus. KOM NIET NAAR HIER.
Het idee is leuk, maar het is erg vies. Binnen in de speelhal hebben we muizen/ratten zien lopen, vanuit de keuken het speelgedeelte in! Buiten waren veel prikkels waar we onze voeten aan open hebben gehaald en het water was erg vies en stinkt super erg. Ze adverteren met mooiere foto's dat het werkelijk is.. Persoonlijk vonden we de entree dan ook aan de hoge kant! Wij komen niet meer terug!
Voor een entreeprijs van 9 euro per persoon verwacht ik op z'n minst schoon gras om op te zitten, maar op echt elk stukje gras lag ganzenpoep. Niet fijn om daar je handdoek op te leggen en op blote voeten overheen te lopen. Ook hebben we geen EHBO-er kunnen vinden toen we die hard nodig hadden toen één van ons haar enkel zwaar had geblesseerd op de springkussen buiten. We konden een zak ijs krijgen en nadat we erom hadden gevraagd, konden we met veel moeite een theedoek krijgen. We hebben er nog 1,5 uur gezeten voordat we naar de huisartsenpost konden en het personeel toonde geen interesse in ons. Na het invullen van de enquête met daarin melding van het bovenstaande en waarbij ik mijn e-mailadres heb achtergelaten, heb ik niets meer gehoord. Daarmee hadden ze nog iets van hun slechte service kunnen herstellen, maar ook dat hebben ze nagelaten. De plek is leuk, als het schoon zou zijn en er kundig personeel zou werken.
Indoorspeeltuin en horeca is zeer mooi en leuk Gezellige dag met familie, vrienden en kids. Buiten gedeelte is wel toe aan onderhoud. Sommige toestellen of poortjes zijn buiten werking. Schaduwdoeke plaatse en extra bankjes bij bomen en een water gedeelte zou een pre moete zijn. Een simpel buitenbad zou fijn zijn, gezien er vaal blauw alg zit in het meer tijdens warme dagen. Dit algemene probleem had al opgelost kunne zijn met een zwembadje voor de kinderen. Ook is het zeer zonde dat er bepaalde activiteiten niet gebruikt konden worden door personeels te kort. O.a. waterfietsen Prijs is hoog vergeleke met de mogelijkheden en de kwaliteit.
Prachtige locatie, heel netjes Een plaats waar kinderen van houden
De binnenspeeltuin is aan een flinke opknapbeurt toe. Want de apparaten zijn allemaal defect muntenmotortjes, ballen schieten, ballenstofzuiger en zelfs de geldwisselaar. Als ik er naar informeer blijkt het al langer op het lijstje te staan van de reparaties. Verder is het er behoorlijk vies en stoffig. Nou besef ik dat het schoonhouden van zo'n speeltuin een heel werk is, maar het kan veel beter. De horeca is overigens prima op orde. We hebben inmiddels best wat ervaring met binnenspeeltuinen, maar deze heeft veel aandacht nodig.
Veel te veel ganzepoep overal. Echt smerig. Onvriendelijke en niet professionele bediening. Geen aanrader. Oh ja , BBQ gehad absoluut geen aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid