facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Full Moon City - 月滿城

Full Moon City - 月滿城

Info

Enjoy a variety of delicious dim sum, seafood and grill dishes.

Geschiedenis

Enjoy a variety of delicious dim sum, seafood and grill dishes.



"Enjoy authentic Cantonese cuisine. We serve handmade dim sum, Hong Kong BBQ daily fresh from the grill, seafood and wok dishes."
Adres: Achter Raamstraat 75, 2512 BW Den Haag
Telefoonnummer: +31703562013
Stad: The Hague
Route: Achter Raamstraat 75
Postcode: 2512 BW


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 01:00
Dinsdag: 12:00 - 01:00
Woensdag: 12:00 - 01:00
Donderdag: 12:00 - 01:00
Vrijdag: 12:00 - 01:00
Zaterdag: 12:00 - 01:00
Zondag: 12:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: 月滿樓海牙, Full Moon City menu, Restaurant n, Little V Rotterdam, Set restaurant, Umami menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fat Kee Fat Kee 141 meter Een “standaard” Chinees eethuis inrichting waar weinig is veranderd in de afgelopen ...
Restaurant Walong Restaurant Walong 3 km Met familie heerlijk gegeten; Dim Sum, Regionale Specialiteiten, Groenteschotel met ...
De Gouden Wok Zuiderpark De Gouden Wok Zuiderpark 3 km Het eten is niet lekker want die is niet mijn smaak maar we hebben genoten daar met a...
De Chinese Muur - Drievliet De Chinese Muur - Drievliet 3 km Eten flink verbeterd tov paar jaar geleden. Service ook heel goed. Continu draaiende ...
Wen Wah Wen Wah 4 km Lekker eten, vriendelijk personeel en snelle bediening! Het keuzemenu is hier favorie...
Jasmine Palace Jasmine Palace 5 km Ruim op tijd besteld. Nog gebeld en nagebeld... na 2u nog geen eten en 4 chago kinde...
Man's Garden Man's Garden 5 km Er was een ruzie achter de toonbank. Ik vond het niet netjes waar een klant bij is ee...
Wok Happygarden Wok Happygarden 6 km Elke dag vanaf 16:00 uur onbeperkt genieten,
Chinees Specialiteiten Restaurant Shanghai Chinees Specialiteiten Restaurant Shanghai 6 km Goede service. Lekkere authentieke chinese gerechten.
Recensies
Full Moon City is een van de plekken in Den Haag om te genieten van de traditionele Chinese keuken wat ook te merken is aan de vele Chinese die het restaurant bezoeken. Het is verstandig om te reserveren zodat je een plekje hebt. Het personeel is vriendelijk en professioneel, en dit zorgt samen met de keuken voor een vlotte en soepele ervaring. De gerechten zijn allemaal goed van omvang en gemaakt van verse producten die goed op smaak zijn gebracht die je kan delen. En mocht je niet alles op krijgen dan kan je het meenemen om later van te genieten. Vraag ook gerust om bestek voor als chopsticks lastig zijn.
Full Moon City vind je in het centrum van Den Haag Chinatown. De ingang is apart. Je wordt daar niet ontvangen. Het is de bedoeling dat je naar boven loopt waar je in het restaurant komt. Misschien is het handig om je receptie onderaan te plaatsen. Reserveren is makkelijk en je wordt snel naar je plek gestuurd. Full Moon City is over het algemeen druk. Je zit er wel leuk, maar rustig is het niet. Het eten is uitgebreid. Zie de foto's. Minpunt is het personeel. Je moet zelf het personeel vragen om een bestelling te plaatsen. Vegetarische menuopties: Vegetarische Dim Sum is mogelijk.
Gelukkig geen babi pangang hier maar de autentieke Chinese keuken in Chinatown Den Haag. De kaart is voor ons als leek even wennen en de keuze is zo ontzettend groot dat we hulp nodig hadden. Een bijzonder aardige kelner nam ons bij de hand en loodste ons door de diverse gerechten heen. De dim sum was ontzettend verfijnd en verraste mij echt. Overweldigd door mijn gretigheid heb ik verzuimd om foto's van al onze gerechten te maken. Dat mag de lezer van deze review noteren als zeer positief. Geef jezelf een kans en bezoek deze zaak. Er zijn niet voor niets zoveel Aziatische gasten.
Heel veel keuze in Dim Sum gerechten. Vriendelijke bediening, lekker eten. Onze ogen waren groter dan onze maag en we kregen bakjes om de restanten in mee te nemen naar huis voor de volgende dag. Super aardig! Bedankt team van Full Moon City.
Eten was heerlijk. Menukaart staan afbeeldingen, tekst in Chinees en in Nederlands. Je kan zelf gerecht strepen. Bediening is vriendelijk. Erg druk dat is een goed teken. Ruime keuze in dim sum, maar ook genoeg keuze in hoofdgerechten. Gerecht met.eend besteld. Is altijd een beetje tricky. Het kan droog en een raar nasmaak hebben, maar deze was echt mals en sappig en huid had een lichte crunch! Zeker een aanrader om daar een keer te lunchen!
Het is vrij drukke restaurant vooral voor maandagavond. Eten is veel te zout . Jammer is dat . Maar ja een keer is leuk mee te maken . En geroosterd eend is niet zo gewend als Amsterdam. Bijna alles zijn erg zout van smaak . Service is wel goed .
Paar dagen geleden hier geweest. Minpunten: - helemaal niks! - kan me wel voorstellen dat sommigen het wel als een minpunt ervaren dat zoete gerechten soms eerder worden geserveerd dan de hartige gerechten misschien wel als een van de eerste; maar dit is vrij normaal in Chinese restaurants! Pluspunten: - alles werd vrij snel uitgeserveerd misschien vanwege de sluiting om 20u? - het eten zag er mooi uit en smaakte ook goed! - vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je - zeer uitgebreide menukaart. De green tea matcha pudding en durian rolls vind je niet overal, die hebben ze hier! - eend met flensjes waren heerlijk. Niet te dik, ‘weinig’ vlees perfect!, krokant - goede sfeer in het restaurant
Heb daar vandaag Iberico Cha siew afgehaald en kwam thuis pas achter dat het alleen maar vet was ipv vlees. Niet een of twee stuks maar allemaal vet. Erg teleurstellend... Zonde van mijn geld.
Bij dimsum denken wij altijd aan full moon city. Vaak serveren ze super lekkere eend met echt prima lekkere dimsum gerechten en Ho fan gerechten!
Een lekker restaurant met heel veel opties. Het was goed verpakt en we hadden het gevoel dat de nasi/bami niet volgestopt was met smaakversterkers etc. 7,5/10. Vegetarische menuopties: Er zijn veel veganistische opties. Zelf had ik alleen de loempia. Deze was gewoon goed, maar wel prijzig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid