facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Full Events

Full Events

Info

Heeft u binnenkort een feestje? Wij voorzien u graag van de ingrediënten voor een geslaagde avond! Wij verhuren mobiele bars, tapsystemen en koelkasten. Daarnaast bent u ook voor de inkoop van (fris)drank bij ons aan het juiste adres.



"FULL Events is dé totaalleverancier op het gebied van feesten en evenementen. U heeft bij ons een uitgebreide keuze aan zowel evenementenmaterialen als dranken. Zo hoeft u voor de organisatie van uw bruiloften, openingen, bedrijfsborrels, verjaardagen en zelfs festivals slechts naar één leverancier, FULL Events! Want wij zetten jouw wensen om in onvergetelijke herinneringen!"
Adres: Oogststraat 2, 6004CV Weert
Telefoonnummer: 0630015941
ln.stnevelluf@ofni
Stad: Weert
Route: Oogststraat 2
Postcode: 6004CV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Party-Time Party-Time 1 km Eigenaar man is echt onvriendelijk, wou alleen iets vragen over een pakket maar hij s...
Vanderfeesten Dranken en Party-Rent Vanderfeesten Dranken en Party-Rent 3 km Goed geholpen en snelle reactie op mailverkeer. Je merkt dat ze veel ervaring hebben ...
Recensies
We hebben via fullevents materiaal gehuurd voor onze bruiloft. Het werd netjes geleverd en opgehaald. De stoelen en koelkasten worden op karren bezorgd waardoor je veel gesleep bespaard blijft. Sowieso werd alles netjes tot op plek van bestemming bezorgd en hier in het heuvellandschap zijn wij er extra blij mee als het niet alleen maar tot op de stoep bezorgd wordt, maar echt tot in de tuin. De reacties van de gasten waren alleen maar positief, met name de wedding chairs vielen goed in de smaak. Als er iets is dat aangepast moet worden dan wordt dat telefonisch of per mail netjes opgelost. Wij zijn absoluut tevreden en willen zo wel weer een feestje organiseren :
Amateurs!! Bestellen is lastig, want je moet aantal kratten ingeven, maar hoeveel stuks in krat moet je op andere paginas uitzoeken. Bij levering vergeten ze deel, en kloppen aantallen niet. Geen noodnummer buiten kantooruren. Factuur klopt niet. Op emails wordt niet gereageerd. Ze kunnen zich beter Fool Events noemen.
Ingehuurd voor het verzorgen van mijn bruiloft. Alles netjes op tijd bezorgd en aangesloten. Daarnaast was Full Events erg flexibel in het meedenken in mogelijkheden. Zelf na het tekenen van de offerte mochten we nog aanpassingen doen, hier werd niet moeilijk om gedaan. Dankjewel en veel succes verder!
We zijn zeer tevreden over de aanpak van Fullevents!! Communicatie verloopt lekker vlot en vriendelijk. De crew die alles opgebouwd hebben en ook weer hebben afgebroken waren aardig. Uitleg en overleg ging soepel. Tent goed verzorgd, bar en drank goed verzorgd, bar personeel vriendelijk en professioneel. Als we nog eens een groot feest houden weten we jullie te vinden!! Nogmaals bedankt!!
Was heel goed verzorgt dankjewel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid