facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fujifilm Nederland

Fujifilm Nederland

Info

De officiële consumenten Facebook pagina van FUJIFILM Nederland, beheerd door FUJIFILM Electronic Imaging Nederland.

Hier vind u het laatste nieuws, evenementen, fotografie artikelen etc. Deel gerust uw ervaringen als u FUJIFILM producten gebruikt!

Geschiedenis

De officiële consumenten Facebook pagina van FUJIFILM Nederland, beheerd door FUJIFILM Electronic Imaging Nederland.

Hier vind u het laatste nieuws, evenementen, fotografie artikelen etc. Deel gerust uw ervaringen als u FUJIFILM producten gebruikt!

Wij zien graag uw feedback dus post graag een bericht op onze tijdlijn.

Huisregels:
We hebben een aantal basisregels wat betreft het delen van afbeeldingen op de FUJIFILM Nederland Facebook pagina. We zouden graag willen dat u deze richtlijnen volgt. Neem alstublieft een moment om ze te lezen en er rekening mee te houden wanneer u deelneemt.

We zouden graag willen dat u foto's met ons deelt, maar vriendelijk vragen we u dat u het volgende overweegt voordat u ze aan ons mailt of ze op de Facebook-pagina plaatst. We accepteren geen foto's die vulgair zijn, geweld uitbeelden, obscene, off-topic, offensief (racistisch, seksistisch of op een of andere manier discriminerend zijn). FUJIFILM neemt het recht voor foto’s of berichten die niet binnen deze richtlijnen vallen te weigeren of verwijderden.

Door afbeeldingen, berichten of URL’s delen of te plaatsen op de Facebook pagina van FUJIFILM Nederland verleent u het recht aan FUJIFILM Nederland om deze met naamsvermelding te mogen gebruiken.

We moedigen uw betrokkenheid op de Facebook-pagina aan en begrijpen dat we geen community hebben zonder de mensen. Dus voel je vrij om te reageren, kritiek te geven, vragen te stellen en suggesties te maken over beelden, producten en diensten die wij aanbieden. U stemt mogelijk niet altijd volledig overeen met de meningen van anderen, maar we vinden het het beste om respect te tonen door provocerend gedrag en aanstootgevende uitspraken te vermijden, wij hopen dat u hier het zelfde over denkt.

We houden van berichten die:

O Niet-beledigend zijn, (blijf alstublieft altijd vriendelijk, en weer u van
bedreigend, lasterlijk, haatelijk, obsceen of vulgair taalgebruik)
O Niet inbreuk maken op het auteursrecht of internationaal eigendom
van een ander persoon.
O Op geen enkele wijze racistisch, seksistisch of discriminerend zijn.
O Niet frauduleus, bedrieglijk, misleidend of onwettig zijn.
O Geen spam of reclame bevatten.
O Geen link’s of baiting bevatten (een link in uw post om verkeer naar uw eigen site te trekken)

Houd er rekening mee dat FUJIFILM Nederland geen meningen op deze pagina onderschrijft die niet specifiek door ons zijn geplaatst. Daarnaast is FUJIFILM Nederland niet verantwoordelijk voor de juistheid van de claims, informatie, adviezen of opmerkingen die door fans en bezoekers van de pagina geplaatst zijn.

Adres: papland 18, 406 cl Gorinchem
Telefoonnummer: 010-2812514
Stad: Gorinchem
Route: papland 18
Postcode: 406 cl


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Fuji film Tilburg, Fujifilm Steenbergen, Fujifilm vacatures, Fujifilm Steenbergen vacatures, Fujifilm Nederland contact, Fujifilm camera, FUJIFILM Connect, Fujifilm systeemcamera
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DesireMedia DesireMedia 829 meter Een klein bedrijf in fotografie en videografie.
Studio Finton Studio Finton 2 km Studio Finton begeleidt je in de uitbouw van je succes! Webdesign, grafisch ontwerp, ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid