facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fuif.nl

Fuif.nl

Info

Bij fuif.nl hebben wij altijd iets te vieren. Een jubileum, een verjaardag, een kraamfeest of gewoon omdat het maandag is. Uitnodigingen bestel je op Fuif!

Geschiedenis

Uitnodigingen maken doe je bij Fuif! Bij Fuif is iedere dag een feest. Of het nou een verjaardag, jubileum, bruiloft, communie, housewarming of feestelijke opening betreft. Niets is ons te gek. Wij vieren een feestje.

Je maakt je uitnodigingen online, deze worden daarna gedrukt en per post verstuurd. Je kunt je uitnodigingen door ons direct naar een of meerdere adressen laten verzenden of in een een pakket naar jouw huis laten sturen. Jij creëert, wij doen de rest.



"Bij Fuif maak je gemakkelijk en snel de perfecte kaart voor elke gelegenheid. Of je nu een verjaardagsfeestje, huwelijksjubileum, bruiloft, geboorte, tuinfeest, housewarming of themafeest organiseert, bij ons is niets te gek! Van kaartjes tot posters en sluitzegels, je ontwerpt ze eenvoudig online en wij drukken ze vervolgens af en verzenden ze per post. Begin met een blanco ontwerp en creëer een kaartje met jouw eigen tekst en afbeeldingen. Geef je creativiteit de ruimte! Verstuur je bestelling rechtstreeks naar je gasten of als pakket naar je huis. Wij doen de rest, zodat jij je volledig kunt richten op het creëren van het perfecte feest. Geef jouw fuif de uitstraling die bij jou past, vanaf het moment dat je uitnodiging de deur uitgaat."
Adres: Woudenbergseweg 21, 3707 HW Zeist
Telefoonnummer: 085-7430761
Stad: Zeist
Route: Woudenbergseweg 21
Postcode: 3707 HW



op zoek naar gerelateerd: Fuif kerstkaarten, Thema Fuif, Fotokaart uitnodiging maken, Uitnodiging laten maken, Uitnodiging verjaardagskaart, Uitnodiging maken 18 jaar, Uitnodigingskaarten bestellen, Uitnodiging voor feestje maken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Foodcadeau Foodcadeau 2 km Op de FB pagina van Foodcadeau.nl (een onderdeel van Catchthebluefish.com) vind je ie...
Mindinspirations Mindinspirations 3 km Coach, trainer, spreker en schrijver op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en v...
GardenArts GardenArts 3 km GardenArts biedt de mooiste en meest unieke beelden voor de beste prijs.
Beyond The Woods Beyond The Woods 3 km Creatieve en sfeervolle geboortekaartjes en trouwkaarten op maat
Recensies
Fuif heeft echt een super service! Heel klantvriendelijk en oplossingsgericht. Als er iets aan de hand is, of als je vragen hebt, wordt dit meteen opgelost. Er heeft een keer een fout in de druk gezeten en dit werd direct kosteloos opgelost. Daarnaast liet de bezorging van DHL te wensen over, terwijl we de kaarten snel nodig hadden. Fuif lost dit direct op en zorgt ervoor dat we alsnog onze kaartjes op tijd binnen hebben. Alleen maar lof voor deze partij.
Heel klant- en servicegericht, absoluut aan te raden. Ik zat in zak en as omdat onze gemaakte kaart ondanks mijn verwoede pogingen niet goed uitgelijnd geprint werd en daar werd super op gereageerd. We kregen een nieuwe druk en alle hulp het nu wel kloppend te krijgen. Veel dank daarvoor.
Super fijne site waar je op een erg simpele manier je eigen kaartje kan vormgeven. Proefdruk is de volgende dag al bij je thuis bezorgt. Ook hebben ze een super service want de druk die we kregen na de proefdruk week toch af. Dit hebben ze voor ons opgelost door zelf het hier en daar bij te snijden en gratis een nieuwe oplage te sturen! Echt helemaal super!
Wij hebben hier onze feest kaarten besteld.Mooie overzichtelijker site, makelijk zelf een kaartje maken,leuke voorbeelden.En super snelle bezorging wij hadden in het weekend besteld en op maandag werden ze bezorgd echt top...
De kaarten die wij hier hebben besteld, en de service zijn in een woord super. Ze maken waar wat ze beloven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid