facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fuhler Loon- en verhuurbedrijf

Fuhler Loon- en verhuurbedrijf

Info

Loonwerk Verhuur Recycling Saneringen Aanneming Dienstverlening Maatwerk Biomassa Infra Cultuurwerk Bosbeheer Grondverzet TOTAALPAKKET

Geschiedenis

Een greep van onze dienstverlening:

Loonwerk
Het loonwerk is de tak van het bedrijf waar Fuhler Loon en Verhuur meer dan 60 jaar geleden mee begon. Onnodig te vertellen dat het bedrijf uitgerekend op dit terrein over een schat aan ervaring en kennis beschikt. Zo heeft Fuhler voor deze werkzaamheden zowel gespecialiseerde machines als ervaren menskracht beschikbaar. Hierdoor mag u van ons kwaliteit en specialisme verwachten.

Grondbewerking en zaai-klaar maken van bouw- en grasland
Bemesten, mest verspreiden (compost en stro)
Bieten zaaien (GPS, 18 rijer), schoffelen (GPS, 18 rijer) en oogsten (9-rijer)
Bio-bieten verkleinen (moes)
Granen en koren zaaien en oogsten
Werkzaamheden tijdens het groeiseizoen (bieten frezen, koppensnellen)
Gras inzaaien, harken en maaien
Maïs hakselen en inkuilen
Transport van geoogste gewassen (aardappelen, bieten, mais, graan en koren) en gras
Slootonderhoud
Verzorging van drainage (aanleg afwateringssloten / drainage)
Landontginning (met hydraulische kranen tot diepte naar wens)
Uitvoeren ruilverkavelingprojecten

Grondbwerking:
Als basis voor iedere geslaagde teelt is een homogene en voor wortelontwikkeling toegankelijke bouwvoor zonder verstorende laagtes of hoogtes van essentieel belang. Dit is te bereiken met degelijke en zorgvuldige grondbewerking.
Een modern en geïnnoveerd machinepark, vakbekwaam personeel en jarenlange ervaring zijn de ingrediënten waarmee we agrarische bedrijven op alle gebieden kwalitatief bij kunnen staan; van grondbewerking en slootonderhoud tot en met zaai- en oogstwerkzaamheden. Wij kunnen u onder meer van dienst zijn met:
Frezen diepte van 5 tot 25 cm
Ploegen
Diepploegen tot 60 cm
Spitten met verkruimelrol tot een diepte van 35 cm
Kilveren met en zonder laser
(Diep)Woelen
Cultiveren
Rotorkopeggen
Vijzelen en wallenfrezen
Bemesten met vaste mest (compost en stro)
Landontginning, landverbetering met kraan en spitbak en bulldozer met laser of GPS

Verhuur:
Vanuit haar oorsprong in het agrarisch loonwerk, zijn de werkzaamheden uitgebouwd met de verhuur van divers materieel en personeel.
Voor het inhuren van machines met bediening of los personeel bent u bij Loon- en verhuurbedrijf Fuhler aan het juiste adres. Wij bieden een adequate dienstverlening, waarbij enthousiasme voor het vak en het leveren van goede kwaliteit voorop staan. Onze medewerkers staan hun mannetje en onderscheiden zich door hun pragmatische en kwalitatieve wijze van werken. Fuhler heeft een zeer moderne verhuurvloot met diverse (grondverzet)machines. Dankzij onze jarenlange ervaring en flexibiliteit kunt u Loon- en verhuurbedrijf Fuhler voor vrijwel al het denkbare werk in veel denkbare sectoren inschakelen.

Shovels, Bulldozers, Dumpers op rupsen en banden, Tractoren, Zeven, houtchippers en verkleiningsinstallaties, Transportmiddelen, Personeel,

Dienstverlening:
Uitgraven en baggeren van watergangen
Uitgraven van bouwputten
Aanbrengen grondverbetering
Verrichten van sloopwerkzaamheden
Aanleg bestratingen
Aanleg en onderhoud van riolering
Opschonen, omspitten/egaliseren van tuinen
Verwijderen van bomen en stobben
Planten van bomen en beplantingen

Maatwerk:
Kenmerkend voor Fuhler is haar betrokkenheid bij de klant: hart voor het werk is wat hoog in het vaandel staat. Het uitgebreide, actuele en moderne machinepark, het enorm potentieel aan hoog gekwalificeerd personeel, de grote flexibiliteit, maar bovenal het enthousiasme om met een doeltreffende maatwerk-oplossing te komen staan daar borg voor.

Groenrecycling:
Fuhler beschikt over een ruime ervaring in composteer-technieken en heeft een breed arsenaal aan verkleiningsmachines en zeefinstallaties. Hiermee kunnen alle handelingen die bij het maken van compost nodig zijn, zoals het verkleinen, het op- en omzetten, het afzeven en het verwijderen van ijzer en folie, worden uitgevoerd. Door het zeven op verschillende fracties, kan het residu gescheiden worden van het eindproduct. Fuhler zeeft naast compost, tevens producten zoals veen.

Inname van onder andere groenafval (snoeihout, stobben, plantsoenafval), bouwafval (puin) en grond, berm-/natuur-/cultuurgras, slootmaaisel
Verkoop van onder andere puin, grond, compost en biomassa
Verhuur en transport van containers

Houtrecycling
Recycling van afvalhout is een van onze activiteiten. Door onze grote capaciteit en jarenlange ervaring kunnen we projecten van iedere omvang aan. Wij kunnen met ons breed arsenaal aan verkleiningsmachines en zeefinstallaties alle categorieën houtafval verwerken tot diverse gradaties. Het werkgebied bevindt zich door heel Nederland, maar met onze mobiele installaties voeren we ook werkzaamheden uit in België en Duitsland.

Sorteeranalyses
Om inzicht te krijgen in de samenstelling van afval, voert Fuhler BV voor diverse betrokken partijen al jaren sorteeranalyses op verschillende afvalcomponenten uit. Onze resultaten geven bijvoorbeeld aan hoe goed het afval daadwerkelijk wordt gescheiden, waar nog kansen voor afvalscheiding liggen en of het uitgevoerde beleid de beoogde scheidingsdoelen gehaald heeft.

Milieutechniek:
Fuhler heeft het laatste decennium veel ervaring opgedaan in het uitvoeren van diverse bodemsaneringen en het herinrichten van saneringslocaties. De werkzaamheden variëren van eenvoudige traditionele saneringen (ontgraven en afvoeren) tot meer ingewikkelde varianten bij bijvoorbeeld saneringen van stortplaatsen. Onze deskundigheid omvat zowel advies als uitvoering, waarbij onze rol per project wisselt.

Bodemsaneringen:
Wanneer u graafwerkzaamheden wilt uitvoeren en bodemonderzoek heeft uitgewezen dat op de locatie bodemvervuiling aanwezig is, óf er is een bodemverontreiniging ontstaan als gevolg van een milieu-incident (calamiteit), Fuhler heeft de kennis en ervaring om uw probleem op te lossen. Zowel voor de voorbereidingen op de sanering als voor de uitvoering van (met name traditionele) grondsanering en eventuele herinrichting van de saneringslocatie, beschikken wij over deskundige medewerkers met jarenlange ervaring en de vereiste opleidingen en daarnaast gecertificeerd materieel. In onze adviezen gaan we altijd uit van de belangen en wensen van de opdrachtgever.

Stortplaatsen:
Fuhler heeft op meerdere locaties en voor diverse opdrachtgevers veel operationele en oude (afgewerkte en gesloten) stortplaatsen gesaneerd en heringericht voor een nieuwe functie of bijvoorbeeld omgevormd tot volwaardige parken. Fuhler kan hierin het volledige concept aanbieden; vanaf het meedenken om tot de beste saneringsaanpak te komen, tot het aanbrengen van een complete afdichtingsconstructie en eventueel de herinrichting van de stortplaats.

Grondwerk:
Fuhler beschikt over alle expertise en het benodigde materieel die er komt kijken bij een efficiënte en vakkundige uitvoering van grondverzet-werkzaamheden. Het moderne machinepark is berekend voor de meest uiteenlopende taken in dit werk; of het nu alleen gaat om graafwerkzaamheden, of wanneer de grond of andere bodem- of bouwstoffen getransporteerd en eventueel verwerkt moet worden. Het personeel en materieel is altijd snel en flexibel inzetbaar, voor alle soorten grondverzet. Een groot en modern machinepark en transport en onderhoud in eigen beheer, staan er borg voor dat uw werkzaamheden altijd doorgang kunnen vinden en geheel naar tevredenheid worden uitgevoerd.
Voor maatwerk zijn de wensen van onze opdrachtgevers altijd het uitgangspunt. Of het nu gaat om het aannemen van complete projecten of het uitvoeren van werken op regiebasis (op basis van bijvoorbeeld uur- of dagtarieven). U kunt ons in dit verband onder meer inschakelen voor:
Aanleg van opritten, parkeerplaatsen en erfverhardingen
Ontgraven en aanvullen van bouwputten, stallen, tuinen, vijvers en zwembaden
Graven van funderingen
Uitvoeren van grondverbetering
Aanleg van grondlichamen
Bouwklaar maken van (bouw)percelen
Omzetten en herinrichten van grond- en baggerdepots
Putten van zand
Transporteren van bodemproducten
Verhuur van divers transport- en grondverzetmaterieel (inclusief bediening)
Naast deze veel voorkomende werkzaamheden zijn speciale wensen uiteraard altijd bespreekbaar.

Infra:
Fuhler is de laatste jaren uitgegroeid tot een flexibele en complete specialist op het gebied van de vele disciplines die boven- en ondergrondse infrastructurele projecten behelzen; grondwerken en weg- en waterbouw. De veelzijdigheid van Fuhler biedt ook op het gebied van deze projecten een interessante meerwaarde. Zo kunnen we het gele sloop- en bouwrijpmakentraject verzorgen, waar nodig inclusief het verwijderen van bodemvervuiling of bijvoorbeeld de inrichting van het terrein. Dat, samen met het feit dat we zowel bouwstoffen leveren en verwerken en de afzet en verwerking van vrijkomende restmaterialen kunnen verzorgen, onderscheidt ons in deze markt.
Fuhler heeft alle expertise en het benodigde materieel in huis om u een totaaloplossing te bieden op het gebied van infrastructurele projecten. Het bedrijf voert niet alleen bestekken uit, maar levert ook projecten Turn-Key op en werkt met Design & Construct of andere contractvormen. Fuhler denkt hierin graag met haar opdrachtgevers mee en probeert deze te ontzorgen. Bovendien dragen we waar gewenst graag de in financiële zin best passende totaal-oplossingen aan en adviseren we onze opdrachtgevers graag over de meest efficiënte en praktische aanpak en bijvoorbeeld wetgeving, milieubepalingen en verplichtingen. Onze expertise omvat onder meer:
Sloopwerkzaamheden
Ontgraven van bouwputten
Ontgraven cunetten en kabel- en leidingsleuven
Toepassen grondverbetering
Aanleg van complete grondlichamen
Grond zeven
Afvoer en afzet van overtollige grond
Aanleg en renovatie van vrij verval- en drukriool met pompgemalen
Aanleg van hemelwater-infiltratie en drainage
Aanleg van diepriool
Aanleg IBA-systemen
Leveren van zand en granulaat
Opbreken, aanleggen en herstellen van alle soorten straatwerk.

Adres: Splitting 12-14, 7826 CN Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: 0031591-670 444
Stad: Emmen
Route: Splitting 12-14
Postcode: 7826 CN



op zoek naar gerelateerd: Fuhler Recycling, Fuhler Wegenbouw, Fuhler Facebook, Fuhler houtsnippers, Fuhler uitzendbureau, Fuhler Stieltjeskanaal, Puinbreker Emmen, Nieuwbouw Fuhler Emmen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rietdekkersbedrijf C. Kocks Rietdekkersbedrijf C. Kocks 64 meter Rietdekkersbedrijf C. Kocks Emmen Voor kwaliteits rieten daken!
Wivo.nl Wivo.nl 259 meter Kit besteld, meteen betaald, was niet leverbaarwaarom dan op de website? Gezegd geld ...
Gebr. Lambers bv Gebr. Lambers bv 368 meter Prima organisatie met goed personeel.
Alberts Dakservice vof Alberts Dakservice vof 478 meter Goede duidelijke informatie,duidelijke afspraken,goeie vriendelijle vakmensen en hard...
Direction Zorg Direction Zorg 514 meter Een goeie organisatie met betrouwbare zorg en meedenkende medewerkers. Als het even m...
Bouwbedrijf Nedbouw Bouwbedrijf Nedbouw 2 km Zeer tevreden, mn vriend heeft er een baan aan over gehouden. Zeker aan te raden!!
VPB Emmen VPB Emmen 2 km Heeft opknapbeurt nodig
Signvision Signvision 2 km Signvision reclamemakers en design
Houtbouw Maarschalkerweerd Houtbouw Maarschalkerweerd 2 km Heel goed en net.
Hydrowear Outlet Hydrowear Outlet 2 km Factory Outlet Center for Hydrowear Workwear
Oilworkwear.com Oilworkwear.com 2 km Vertaald door Google Ik heb een paar veiligheidsschoenen besteld die ik nodig had voo...
Holtkamper Vouwwagens Holtkamper Vouwwagens 2 km Fijn persoonlijk contact en verkopen goede kwalitatieve vouwwagens. Wij hebben zeer t...
Machinefabriek Emmen B.V. Machinefabriek Emmen B.V. 2 km Machinefabriek Emmen B.V. is een jong en dynamisch metaalbewerkingsbedrijf met circa ...
MBS & CBS Beton BV MBS & CBS Beton BV 2 km Betonproducten voor o.a. agrarische sector,infra, woningbouw. Beton op maat.
Kremer Zand en Grind Kremer Zand en Grind 2 km Vertaald door Google Snel laden, maar beide zijden moeten worden geopend Origineel S...
Vocal Music Vocal Music 2 km Bert is een docent die vol passie lesgeeft en een eerlijke kritische houding heeft. H...
Administratie Collectief Emmen Administratie Collectief Emmen 2 km Dit zijn toppers! Zij verdienen geld voor jouw bedrijf!
SK auto's SK auto's 2 km Goede eerlijke autozaak. Frisse auto's voor eerlijke prijzen en met bovag garantie in...
Recensies
Keurig bedrijf
m,n werkgever
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid