facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FTP trainingcenter

FTP trainingcenter

Info

 Kickboxing
 Bokszaktraining
 HIIT circuit
 Personal training



"Kickboksen•Bokszaktraining•HIIT Training•Personal training•CoachingFTP staat voor force, talent & potential. Wij geloven dat iedereen is geboren met deze 3 schatten. Er zit zoveel in een ieder van ons verborgen. Samen met jou willen we doormiddel van sport het beste uit je halen zodat je in je volle potentie komt. Naast het sporten bieden we 1 op 1 coaching of teambuildings trajecten aan."
Adres: Piet heinweg 16, 7441 GZ Nijverdal
Telefoonnummer: 620591675
Stad: Nijverdal
Route: Piet heinweg 16
Postcode: 7441 GZ



op zoek naar gerelateerd: Muay Thai Nijverdal, Van Gaal Personal Training
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Neewa Dogsports Neewa Dogsports 2 km Altijd super service goeie kwaliteits snacks Goede informatie over tuigen zelfs pasmo...
Recensies
Zeer gedreven Dojo. Professionele trainers. Hoog niveau trainingen. Maar respect staat boven aan. Zeker een aanrader. Osu!
Geweldige leraren en spannende trainingen. Voor beginner en gevorderden, jong en oud. Daarnaast leer je 'echt' kickboxen als je het wil! Er is ruimte voor casual en gevorderden kickboxen. Je kunt met de basis beginnen en een tussen stap naar sparren nemen. Voor iedereen is er een geschikte les!
Warmte, gezelligheid en hard trainen staan voorop. In tegenstelling tot andere kickboksscholen hebben Jordi en Leonie aandacht voor alle kickboksers om de potentie eruit te halen. Ook voor vrouwen is het een super fijne plek!
Super goed, betrokken, voldoende focus op techniek en voor zowel beginners als gevorderden!
Goeie trainingen
Vertaald door Google Ik raad het iedereen aan die wil bewegen onder begeleiding van goede trainers. Ik raad het iedereen aan die wil bewegen onder begeleiding van goede trainers. Origineel I recommend it to everyone who wants to move under the guidance of good trainers. Polecam wszystkim którzy chcą się poruszać pod okiem dobrych trenerów.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid