facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frutseltante Ede

Frutseltante Ede

Info

Voor leuke creatieve workshops voor volwassenen en kinderen. Een eigen Atelier in Ede Oost. Je kan me ook inhuren voor professioneel schminken en glittertattoos. En voor verkoop van hobbyartikelen en handletterartikelen kan je bij me terecht.

Geschiedenis

bij Frutseltante kan je leuke workshops volgen voor volwassenen en kinderen. Ook voor verkoop van hobbyartikelen kan je bij me terecht.



"Voor creatieve workshops en handletter workshops voor volwassenen en kinderen in Ede, Bennekom, Wageningen, Veenendaal en omgeving. Verkoop van hobbymaterialen en handletter materialen via de webshop. Creatieve workshops zijn op afspraak of kijk in de pagina agenda op de website van Frutseltante.Indien een bestelling is geplaatst in de webshop of u wilt gewoon eens komen kijken? Dan kunt u een afspraak maken. Frutseltante werkt met Foam Clay, Pixelhobby, decopatch, mozaiek, gomille, Diams 3D verf en met handlettermaterialen zoals Ecoline, Sakura, Edding, Tombow, Zig enz"
Adres: Generaal Spoorlaan, 6711 LX Ede
Telefoonnummer: 0318 633194
Stad: Ede
Route: Generaal Spoorlaan
Postcode: 6711 LX



op zoek naar gerelateerd: Cadeauhuis Ede kinderfeestje, Kinderfeestje knutselen Veenendaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wilma Karels Patchwork & Quilten Wilma Karels Patchwork & Quilten 2 km erg leuk assortiment en een gezellige winkel, waar je goed geholpen wordt. Bel gerust...
Recensies
Wij hebben twee hele leuke kinderfeestje gehad bij de frutseltante! De kids hebben genoten en hele mooie flamingo’s en boomstampoppetjes gemaakt.
Superleuke workshop gegeven door een gastvrije gezellige dame, met heel veel goeie tips. Ruim de tijd om zelf te experimenteren. Wij komen nog een keer!
Super leuk, veel Keuzes en variatie. Ik hoop dat er nog veel kinderfeestjes komen, want dan kan ik lekker oppassen
Superleuk goed georganiseerd kinderfeestje gehad, bedankt frutseltante!!
Erg goed vertoeven hier. En altijd wel iets nieuws om te knutselen.
Erg leuk Nienke heeft heerlijk geknutseld.
Super gezellig, ruime keuze
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid