facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fruity Freshness

Fruity Freshness

Info

Dit bedrijf heet Fruity Freshness en wij verkopen verschillende soorten fruit. Wij leveren aan particulieren en bedrijven in de gemeente Midden-Groningen.

Adres:
Stad: Hoogezand


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Fruitmaster Hoogezand De Fruitmaster Hoogezand 90 meter Een heel mooi en uitgebreid assortiment van groente en fruit, salades, sappen, kruide...
Bazaar Oosterse Supermarkt Bazaar Oosterse Supermarkt 93 meter Hele fijne winkel. Vers eten en ook vers vlees. Kassapersoneel mag wel iets beter.
Hicret Market Hicret Market 269 meter Goede service en goedkope groenten en fruit.. Moskee is schoon met RIVM protocol
H Wijchers Groente en Fruit - Markt en rondbrengbedrijf van het Noorden H Wijchers Groente en Fruit - Markt en rondb... 29 km Sinds 1973 bekend op markten en standplaatsen in Groningen en Drenthe.
Recensies
Leuk assortiment. Veel fruit en groente van locale teelers en altijd leuke aanbiedingen. Echt een aanwinst voor het winkelcentrum de Hooge meeren.
Een heel mooi en uitgebreid assortiment van groente en fruit, salades, sappen, kruiden en zoete hapjes. Erg vriendelijk personeel.
Slechte zaak betaald zijn personeel niet
Tja nog al leeg ...totaal leeg
Netjes goed niet duur
Perfect goede info veel keus
Vers fruit, zoete ananas.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid