facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fruitmand

Fruitmand

Info

Bestel de mooiste en Hipste fruitmanden



"Fruitmand bestellen en laten bezorgen! HippefruitmandU bent van harte welkom bij Hippefruitmand, de online fruitmanden specialist.Bij ons kunt u eenvoudig uw fruitmand bestellen en laten bezorgen in heel Nederland en België. Dagelijks maken wij in onze winkel een grote variëteit Hippe fruitmanden en fruitschalen. Onze inkopers kopen, dagelijks, het beste, lekkerste fruit in. Zo bent u gegarandeerd bent van de beste kwaliteit en smaak. Bekijk ons ruime assortiment en kies uw fruitmand of fruitschaal. Vergeet niet uw persoonlijke boodschap te plaatsen op het Gratis kaartje. Bestel je voor 17 uur dan kunnen wij de fruitmand vaak de volgende dag al bezorgen*. Dit kan rechtstreeks bij de ontvanger, maar ook bij uw thuis."
Adres: o.l.vrouwestraat 154, 4735AH Zegge
Stad: Zegge
Route: o.l.vrouwestraat 154
Postcode: 4735AH



op zoek naar gerelateerd: Jumbo fruitmand bezorgen, Fruitmandje, Fruitmand aan huis, Topbloemen fruitmand, Fruitmand bezorgen Zoetermeer, Fruitmand maken, Bloemen en fruitmand bezorgen, Fruitmand bezorgen Apeldoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Werkfruit Werkfruit 0 meter Werfruit, Fruit voor op het werk.
Recensies
De fruitmand die bezorgd werd om 2 minuten voor half elf s’avonds bevatten veel fruit dat beschadigd was, waaronder de kiwi , mango niet meer eetbaar peren te rijp en appelen gebutst. De ananas was bruin. Kreeg de mand cado en vindt het voor de gever zonde van zijn geld. Edit: Na het lezen van mijn negatieve review hebben wij vandaag een nieuwe fruitmand ontvangen van Hippefruitmand.nl. Deze is netjes tussen de middag afgeleverd met een excuusbrief en het fruit is picobello. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de afhandeling van Hippefruitmand.nl, dank u wel!
Netjes op tijd besteld gisteren maar krijg toch bericht dat de fruitmand niet vandaag maar morgenmiddag wordt afgeleverd. Denk dat de persoon in kwestie zich dan al beter voelt. Concept is echt goed en vaker gebruik van gemaakt maar valt of staat bij tijdige bezorging. Volgende keer denk ik minder lui zijn en zelf even een mand langsbrengen, gaat het zeker weten goed ;-.
Slechte levering, ik heb enorm veel spijt van mijn bestelling. Ik kreeg een mail dat mijn fruitmand bij de buren was afgegeven blijkt dat het helemaal niet klopte . Aangegeven nr waar het achtergelaten zou zijn bestaat niet. Na 5 dagen is de mand voor de deur achtergelaten. Fruit was inmiddels zacht. Niets van vergoeding ontvangen . Ik bestel dus nooit meer. RECHT ZETTING!!!!! Ik ben ontzettend kwaad geweest maar team hippe fruitmand heeft het helemaal weer recht getrokken. De fout zat bij de koerier maar de leveringsdienst heeft zijn verantwoordelijkheid genomen en hippe fruitmand heeft excuses aangeboden en ik heb mijn geld terug ontvangen. Bedankt voor dit toch deftig op te lossen.
Prachtige fruitmand gekregen van een lieve vriendin ! Wat een heerlijke geur en wat een mooi kwaliteitsfruit. Werd door de koerier nog met een brede glimlach geleverd en een aantal dikke aaitjes voor mijn kleine Jack Russel Katootje maakte het plaatje compleet. Super blij hiermee en absoluut aan te raden ! Bedankt aan mijn lieve vriendin en bedankt aan Hippefruitmand. Lieve Groet, Charlotte
Het werd zoals beloofd meteen de volgende dag geleverd, en volgens mijn ouders was het fruit echt super lekker en vers. Er zijn heel veel bedrijven die fruitmanden leveren die hele slechte reviews hebben, maar deze is écht goed!
De doos met fruit is prima en snel bezorgd. Alleen de door mij bestelde chocola zat er niet bij. Dit is echter snel en naar volle tevredenheid opgelost. Perfecte service!!
Vreselijke klantenservice toen de bezorging fout ging. De fruitmand is uiteindelijk terug gestuurd omdat hij niet bezorgt kon worden maar ze weigeren mijn geld terug te geven. Post.NL heeft de fout toegeven maar Hippefruitmand verschuilt zich achter de algemene voorwaarden op hun website. Ze verschuilen zich achter Post.NL die op de gekozen bezorg dag geen poging heeft gedaan om de mand te bezorgen aangezien er de hele dag mensen thuis waren. De klantenservice is slecht omdat het Hippefruitmand helemaal niks uitmaakt of de mand bezorgt is aangezien ze hun geld binnen hebben. Op de dag dat de mand bezorgt moest worden en dat niet gebeurde heb ik gelijk contact opgenomen maar ik kreeg alleen mailtje terug dat Post.NL zegt dat er een bezorg poging is gedaan. Kies een ander bedrijf om zaken mee te doen want Hippefruitmand is vreselijk!
Fruitmand wordt gewoon met PostNL verstuurd. Heeft inmiddels 2 dagen in een distributiecentrum gestaan en wordt uiteindelijk morgen afgeleverd bij een afhaalpunt. Voor iemand die ziek op bed ligt en het dus niet kan ophalen... Kan gebeuren natuurlijk, maar de verkoper ontkent vervolgens elke verantwoordelijkheid voor het daadwerkelijk aankomen van het product. Totaal niet oplossingsgericht.
Net een fruitmand ontvangen!! Super leuk en top kwaliteit fruit!
Echt een zure pruim erbij zo ook een perzik rot gebotst en een inhoud als een keelpijn,mandarijn van buiten een zwarte vlek en van binnen dus verrot. Geen vers fruit dus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid