facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fruitkwekerij De Stokhorst

Fruitkwekerij De Stokhorst

Info

Fruitkwekerij

Geschiedenis

De Stokhorst is al een eeuwenoude fruitkwekerij. Het fruit en de groente worden verkocht in een van de oudere gedeeltes van de boerderij. Deze sfeervolle fruitkwekerij kun je bezoeken in het mooie dorpje Groessen.

Op deze oude boerderij kweken wij van oudsher appels, peren en pruimen. Sinds enkele jaren hebben wij ons assortiment uitgebreid met kersen, rode bessen en aardbeien.

Onze groentes worden zoveel mogelijk gekweekt door collega's uit de buurt met uitzondering van onze heerlijke asperges uit Limburg.

Fruitkwekerij De Stokhorst staat nu enkele jaren bekend om zijn eigen geperste appel-/perensap.

Kom gerust eens langs en neem een 'lekker appeltje of peertje mee voor onderweg'.

Label

Fruitkwekerij De Stokhorst heeft niet alleen appels, peren, aardappels en groente maar ook verse seizoensproducten zoals aardbeien, asperges, rode bessen, kersen en pruimen. Zelf gekweekt of door collega's uit de buurt.

'Groente en fruit van het seizoen'

Adres: Schraleweidsestraat 3, 6923 SG Groessen, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0316343687
Stad: Groessen
Route: Schraleweidsestraat 3
Postcode: 6923 SG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: fruitkwekerij de stokhorst schraleweidsestraat groessen, fruit plukken groessen
Recensies
Altijd vers groente & fruit. Er zijn vaak leuke evenementen zoals plukdagen, ook heel leuk voor kinderen. Je kan er gemakkelijk komen met de fiets, auto of lopend. Zeker een aanrader!!
Voor de eerste keer geweest en zeker niet de laatste keer!!
Een superleuke authentieke fruit- en groenten boer. Je voelt je voor even op vakantie en zeker als het zonnetje erbij komt. Mooie producten, vers, tegen een mooie prijs. Absolute aanrader. Dus als je in de buurt bent ga dan is langs en vraag is naar de appelsap uit pak. Zalig.
Beste plaats om vers fruit en groente te kopen. Vandaag zelf kersen geplukt.
Plukdag. Lekker appels plukken, treintje rijden, gebakje eten en springen op het springkussen. Erg leuk Naast appels plukken, zijn er ook dagen dat je aardbeien kunt plukken. Heerlijk. Wederom veel plezier gehad.
Heel veel fruit en groentes voor een ontzettend eerlijke prijs. Ook streekproducten te koop. Wordt nog elke keer uitgebreid en er zijn nu genoeg parkeerplaatsen aanwezig!
Lekker drukke fruitplukdag. Gemoedelijke sfeer. Boerderijwinkel met ruim assortiment. Nu ook een schuur met erg mooie Italiaanse terracotta potten.
Heerlijk fruit & groenten, klantvriendelijk groot assortiment tegen betaalbare prijs
Wat een super actie frambozen aan huis bezorgd voor mn zusje die erg ziek is en stapelgek op frambozen, wat geweldig aardig
Vriendelijke mensen! Mooie producten. Heerlijk ijsje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid