facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fruithandel van Beek

Info

Bij Fruithandel van Beek bent u aan het juiste adres voor een ruime keuze uit vers groente en fruit, biologische EKO-producten en prachtige relatiegeschenken.

Adres:
Telefoonnummer: +31622910097
Stad: Biddinghuizen


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Groenteboer assortiment, Groente en Fruit Online bestellen Rotterdam, Thuis-Fruit, Groenten bestellen online, Goedkoop fruit, Groentepakket laten bezorgen, Groente en fruit IJsselmuiden, Biologische fruittas
Recensies
Fruitmand besteld voor een vriend. Maar mijn bestelling was net te laat want Teun was al onderweg met leveringen. Ondanks Almere maar 1x per week wordt bezorgd heeft Teun een uitzondering gemaakt en is de mand vanmorgen nog afgeleverd. Super service en geweldige communicatie!
Hele goede snelle service. Zondag bestelling doorgegeven en maandag direct geleverd zonder extra verzendkosten. Het gemiddelde fruitmand is mooi gevuld en ingepakt. Wij, tenminste een vriend die een opkikker kon gebruiken was er heel blij mee!
Prima service, heerlijke producten. Fantastische fruitschaal besteld welke keurig op afgesproken tijd is afgeleverd,tegen een heel redelijke prijs. Echte aanrader!!!
Goede service, mooie fruitmand op maat besteld, helemaal vers!
Lekker fruit en een prachtige fruitmand
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid