facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fruitful Centre

Fruitful Centre

Info

The Official Page for Fruitful Centre.

At Fruitful Centre, we want to be a source of hope and encouragement as you walk out your faith journey.



"Fruitful Office is de #1 fruitleverancier van kantoorfruit in de Benelux. Wij bezorgen wekelijks heerlijk vers fruit op de werkvloer bij meer dan 2.500 bedrijven."
Adres:
Telefoonnummer: 0613990357
Stad: Amsterdam Centrum


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bethel Holanda Bethel Holanda 2 km Christian church in charge of evangelizing the world and winning souls for the kingdo...
Christ Embassy Amsterdam Christ Embassy Amsterdam 2 km echt geweldig, super mooi, inspirerend
Gospel Of Christ Church Gospel Of Christ Church 2 km Tijdens de fototour bezocht Was helaas dicht tijdens mijn bezoek Ik hou van zulke ker...
Deeper Christian Life Ministry Netherlands Deeper Christian Life Ministry Netherlands 3 km Loop er langs ben.niet gelovig
Pelgrimskerk Buitenveldert Pelgrimskerk Buitenveldert 6 km Deze kerk is per 1 juli gesloten. Wordt gesloopt voor nieuwbouw woningen.
Recensies
Zeer fijn bedrijf met klantvriendelijke manier van werken. Steeds vlot bereikbaar via telefoon als we vragen hebben, ook de website is erg gebruiksvriendelijk. De manden worden wekelijks geleverd door chauffeurs die altijd even vriendelijk en goedgezind zijn. Fijne samenwerking en onze collega's vinden het fruit een echte meerwaarde op de werkvloer.
Heerlijke en altijd verse fruitmanden van Fruitful Office! Door de vitaminetjes konden onze engineers weer hard doorwerken om onze waterstof raceauto op tijd af te hebben. Ook altijd een leuke diversiteit van verschillende soorten fruit in de mand. Bedankt Fruitful Office namens het hele Forze race team Delft!
Lekker fruit op kantoor. Goede service!
Super organisatie!!! Goede kwaliteit en hele fijne service. We mochten een kratje fruit weggeven aan mensen die het nodig hebben. Het werd erg goed ontvangen. Kratje was al snel helemaal leeg!
Wij van Forze Hydrogen Electric Racing hebben enorm genoten van de mand vol vers en gevarieerd fruit van Fruitful Office! We zijn met het hele team hard aan het werk en maken lange dagen, dus lekker fruit kwam als geroepen.
Perfecte service en fijn bedrijf! Wij kunnen iedereen aanraden om op deze laagdrempelige manier de nodige vitamines binnen te krijgen. Het fruit is van zeer goede kwaliteit en het personeel denkt goed mee met onze persoonlijke wensen. Hartelijk dank voor alles!
Bij Emma at Work vinden we diversiteit heel belangrijk! Daarom houden we ook zoveel van Fruitful Office. Ook Fruitful Office houdt van diversiteit; niet alleen wat betreft hun personeel, maar ook de appels, bananen, blauwe bessen, kiwi's, druiven, kersen, pruimen, etc. maken onderdeel uit van hun assortiment. En daar zijn wij gek op!
Zeer positieve ervaring met Fruitful office, altijd goed fruit en op tijd geleverd sinds jaar en dag, tevens hebben ze het fruit voor ons verzorgd voor de Roparun waarmee wij uiteraard erg geholpen zijn! Echt een top bedrijf !
Service en kwaliteit van Fruitful Office is top. Een keer meer of minder fruit nodig is geen enkel probleem, even doorbellen en het komt in orde. En zit er een keer bijna nooit fruit tussen waar iets mee aan de hand is, wordt dit zonder probleem opgelost door extra fruit te krijgen of andere oplossingen.
Fruitful Office bezorgt wekelijks een gratis mand met fruit bij onze dagbestedingslocatie. Fijn en gezond! Dank voor jullie betrokkenheid bij onze bewoners!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid