facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fruitcompany Bemmel

Fruitcompany Bemmel

Info

Bij ons koopt u de lekkerste salades, soepen en stamppotten; vers uit eigen keuken. Ook hebben wij o.a. noten, zuidvruchten en gezonde shotjes.
Soep, salade of stamppot voor een grotere groep nodig? Vraag naar de mogelijkheden!

Graag tot ziens!

Adres: Markt 41c, 6681 AG Bemmel
Telefoonnummer: 0481356745
Stad: Bemmel
Route: Markt 41c
Postcode: 6681 AG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 19:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Landwinkel de Woerdt Landwinkel de Woerdt 2 km Toplocatie voor een camper . Heel veel ruimte en rust. Alles aanwezig inclusief winke...
Recensies
Beste groente/fruit speciaalzaak in de omgeving! Naast vers fruit en groenten kun je hier ook prima terecht voor o.a. huisgemaakte salades, stamppotten, de heerlijkste tonijnsalade en “oma’s gehaktballen”. Ruime keuze en zeker ook qua prijs-kwaliteit een aanrader!
Van oudsher een top groeten en fruit winkel. Salades en kant en klaar maaltijden zijn HEERLIJK. Vakkundig advies. En altijd met een glimlach.
De salades zijn echt top. En verder is het fruit en zijn de groentes ook van goede kwaliteit. Ik kom er graag voor naar Bemmel toe!
Zeer goede kwaliteit en uitgebreid assortiment en je wordt nog ook geholpen door vriendelijk personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid