facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fruitbedrijf Kessels

Fruitbedrijf Kessels

Info

Bij fruitbedrijf Kessels kunt u terecht voor verse appels en peren van eigen teelt, diverse groenten, fruit, eieren en streekproducten.

Geschiedenis

Bij fruitbedrijf Kessels kunt u terecht voor verse appels en peren van eigen teelt, diverse groenten, fruit, eieren en streekproducten.

VOOR VRAGEN OF BESTELLINGEN
graag contact opnemen met: 077-3075756



"Bij fruitbedrijf Kessels kunt u terecht voor verse appels en peren van eigen teelt, diverse groenten, fruit, eieren en streekproducten."
Adres: Beekstraat 70, 5981 NV Panningen
Telefoonnummer: 0773075756
Stad: Panningen
Route: Beekstraat 70
Postcode: 5981 NV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Woensdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Groente en Fruit de Gruntehoof Groente en Fruit de Gruntehoof 1 km De Gruntehoof wat werken die mensen met hart voor hun zaak. Ze hebben voor ons enkele...
Recensies
Heerlijke appels en peren voor een goede prijs! Ontzettend vriendelijk en naast eigen teelt appels en peren ook een groot assortiment aan ander fruit en groente, eieren etc.
Goede kwaliteit maar wel duur
Wij kopen hoe vaak heerlijke appels en peren. Omdat ze rechtstreeks bij de boer gekocht worden, zijn ze niet duur en erg vers. Je proeft het smaakverschil met appelen die al een tijdje liggen. Je kunt als het hek open staat altijd even binnen lopen.
Heerlijk vers fruit.Gezellige bediening.TOP.
Lekker en vooral vers fruit
Fruit van eigen bedrijf als appels en peren 1e kwaliteit . Verder een keur van verse groenten en fruit tegen redelijke prijzen.Hele vriendelijke medewerkers. Ruime parkeerplaatsen direct voor de deur.
Geweldige mensen met een oprechte maatschappelijke betrokkenheid! De producten die ik daar tot dusver heb gekocht zijn van zeer goede kwaliteit!
Super vers fruit en groenten, fijne service. Winkel waar klantvriendelijkheid voorop staat.
Vertaald door Google Altied pere pere Origineel Altied lekere pere
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Fruitbedrijf Kessels met het openbaar vervoer


Panningen, Maasbreeseweg 150 meter
372
679
79
Panningen, Maasbreeseweg 170 meter
372
679
79

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid