facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fromagerie du Patron

Fromagerie du Patron

Info

specialist in kaas, vleeswaren, noten, wijnen en andere heerlijke delicatessen

Geschiedenis

Onze kaasspeciaalzaak is al ruim 40 jaar een begrip in Oegstgeest. U vindt in onze winkel diverse heerlijke producten kaas tot vleeswaren en van prima wijnen tot prachtige delicatessen.
Met trots kunnen we melden dat onze winkel tot een van de vijf beste Food-specialiteiten winkels van Nederland behoort.

Adres: irislaan 71, 2343 CH Oegstgeest
Telefoonnummer: 071-5237400
Stad: Oegstgeest
Route: irislaan 71
Postcode: 2343 CH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:30
Woensdag: 08:00 - 18:30
Donderdag: 08:00 - 18:30
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dames Dietz Dames Dietz 1 km Lekkerste eten van Nederland. De curry's de kaasjes, de pasta's. De kerstmaaltijden z...
Recensies
Wat een top winkel! Ja, je betaald iets meer, naar dan heb je ook wel fantastische kwaliteit. Dus als ik echt iets lekkers wil op de borrel plank, in een gerecht of als wijn dan kan ik bij deze “ meester” terecht.
Veel keuze op het gebied van kaas, zowel Nederlandse als buitenlandse. De medewerker was vriendelijk, behulpzaam en geduldig voor deze klant die het lastig vond om een keuze te maken. De prijzen voor de kazen zijn wel een stuk hoger als bij vergelijkbare winkels in de regio.
Prettige winkel, lang en smal, waar je goed bediend wordt door voldoende medewerkers. Fraai assortiment kazen een heerlijke roquefort! en noten, heel bijzondere maar wel prijzige truffelchips. Verder drankjes en worst en andere lekkernijen.
zeer hoge kwaliteit delicatessen
Broodje parmaham truffelmayo is super
Leuke winkel met heel veel lekkers. Het personeel is vriendelijk en kundig. Ze hebben ook heerlijke belegde broodjes voor een kleine prijs en zeer ruime keuze in beleg.
Was weer erg lekker. Fijn geholpen en héérlijke producten.
Onlangs op korte termijn een 10-persoons worst/rauwe ham-schotel besteld, die perfect verzorgd werd. Alle andere producten die wij daar op verschillende dagen kochten, zoals diverse Franse en Nederlandse kazen, en - niet te vergeten - de zéér goede bonbons, zijn uitstekend bevallen. De vitello tonnato was ietsje minder, maar niettemin zouden we deze zaak ruimschoots aanbevelen.
Lekkere broodjes, lekkere nootjes, lekkere kaas. Top kwaliteit
Een mooie winkel waar je terecht kan voor allerlei lekkernijen. De medewerkers kunnen u voorzien van goed advies, ze kennen hun producten goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid