facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor From Castle of Beauties

From Castle of Beauties

Info

Professionele fokker van het ras 'West Highland White Terriër'.

Adres: Vauwerhofweg 20, 6333 CB Schimmert
Telefoonnummer: 0031454049495
Stad: Schimmert
Route: Vauwerhofweg 20
Postcode: 6333 CB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trimsalon Bubble & Brush Trimsalon Bubble & Brush 3 km Super fijne trimsalon zou het iedereen aanraden om daar heen te gaan
Recensies
Wij zijn door vrienden doorverwezen naar From Castle of Beauties. Zij hebben hun Westie bij Jo en Maria gekocht. Het zijn super professionele fokkers. Wij hebben onze lieve Izzy 4 september 2022 uit een nestje bij Jo en Maria. Ze leert snel, is super enthousiast, nieuwsgierig, heeft pit maar met een ontzettend lief karakter. Jo en Maria hebben ons heel fijn geholpen tijdens het proces om een Westie in huis te nemen. Ze kijken naar het karakter van het hondje en de leefomgeving van de potentiele baasjes en dragen zorg voor een goede match. Ze hebben het allerbeste voor met de hondjes en de baasjes waaraan ze het hondje verkopen.
Hier komen de mooiste en liefste Westie's vandaan. Verder worden de hondjes met veel rust en liefde getrimd. Kom hier al 24 jaar, dus kan en mag ik dit zeggen!
Beste Westiefokker die er te vinden is Zijn al aan onze 4e Westie in 30 jaar Altijd van Castle of Beauties Top
We hebben een geweldige Westie dame van Castle of Beauties: Pippa. Inmiddels 6 jaar. Ze is levendig, lief , mooi en kerngezond!
Yes we hebben een puppy, we gaan hem Moos noemen, nog effe geduld, we tellen vol ongeduld af. Geweldig hoe Jo en Maria met zoveel toewijding over hun hondjes praten, alle tijd, niks teveel!
Deze meid mogen we over een paar dagen ophalen.
Hele goede Fokker! Zij hebben veel kennis en zijn erg goed voor de hondjes. Onze Westie is nu bijna vier en is een geweldig lief beestje. Ook zijn hun hondjes echte knapperds!
top mooie honden en goede zorg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid