facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Friuli Terrazzo

Friuli Terrazzo

Info

Wij restaureren en repareren uw bestaande terrazzo vloeren en aanrechtbladen. Tevens bouwen wij compleet nieuwe materialen naar uw wensen.



"Een dynamisch bedrijf, vakwerk in herstel van schade aan uw bestaande terrazzovloer en aanrechtbladen maar ook voor nieuwe vloeren, aanrechtbladen en betegelde spoelbakken"
Adres:
Telefoonnummer: 0344682558
Stad: Kerk-Avezaath



op zoek naar gerelateerd: Terrazzo vloer, Terrazzo vloer Limburg, Terrazzo vloer woonkamer, Terrazzo vloer vloerverwarming, Dikte terrazzo vloer, Ocram Terrazzo, Terrazzo gietvloer, Terrazzo vloer badkamer
Recensies
Peter heeft afgelopen week de vloer in de hal en het toilet van onze jaren 30 woning geschuurd, hersteld en gepolijst! Wat een vakman!! Na het opvragen van informatie snel contact gelegd, een goede prijs opgave ontvangen en op korte termijn al aan de slag. Zeer fijne en vakkundige man. Na oplevering goed advies gekregen en dweilzeep om de vloer zelf te onderhouden.
Peter is een bevlogen, vakkundige en behulpzame vakman die onze terrazzovloer zeer mooi heeft opgeknapt. Ook de plint waar hele stukken uit miste heeft hij weer prachtig in ere hersteld. Een aanrader!
Peter heeft ons aanrechtblad opgeknapt. Dat hij heeft heel mooi gedaan. Ook had hij veel adviezen om het aanrecht mooi te houden. Het was erg prettig om met Peter zaken te doen!
Mijn beschadigde, vale en vervuilde 50 jaar oude terrazzobadkamervloer is door Friuli vakkundig gerenoveerd. De vloer ziet er weer fraai uit. Prima en bevlogen vakman, harde werker, prettig in de omgang. De klus werd in slechts één dag geklaard. Kortom : TOP.
Friuli Terrazzo heeft de vloer in onze hal heel mooi hersteld. De communicatie was fijn en duidelijk en Peter was erg prettig in de omgang. 100% aangeraden.
Onze hal is vakkundig van een nieuwe zwarte band voorzien aangezien deze deels weggekapt was door de vorige bewoners, waarschijnlijk om lambrisering en een plint tegen de muur te plaatsen. Daarna is alles weer opgeschuurd. De scheuren zijn opgevuld alleen met cement, niet met steentjes zoals geadviseerd.
Snel,duidelijk en prettig contact. En ons aanrechtblad ziet er weer uit als nieuw in 1 dag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid