facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fritz-Events

Fritz-Events

Info

Jouw shop voor licht, geluid, dj-gear & special effects!

Geschiedenis

Fritz-Events is uw webshop voor professionele licht- en geluidsproducten. Op onze webshop treft u o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk.

U kunt uw bestellingen laten verzenden, maar ook is het mogelijk deze op te halen in onze showroom in Cuijk (Noord-Brabant)



"Fritz-Events is een bedrijf in Cuijk Noord-Brabant dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze showroom!Openingstijden showroom & klantenserviceMaandag t/m vrijdag; 9:00 - 18:00 uurZaterdag; 10:00 - 16:00 uur"
Adres: Weldaad 7b, 5431 SM Cuijk
Telefoonnummer: 0485310001
Stad: Cuijk
Route: Weldaad 7b
Postcode: 5431 SM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Event Cuijk, Bax-shop, Geluidsinstallatie kopen, Festival luidsprekers, DJ webshop, Fritz Events kortingscode, Licht en geluid kopen, Professioneel geluidsapparatuur
Recensies
Top bedrijf en website gisteren een Dap db geluids ledbalk besteld vanmiddag is die hier afgeleverd. Ook via de mail werdt ik op de hoogte gehouden.
Deze lieve, vakkundige mensen in Cuijk hebben mij geweldig uit de brand geholpen! Ik kocht er al, nu weer en binnenkort weer! Bedankt voor jullie fijne service!
Update 2021 : opnieuw een bestelling gedaan en supersnel thuis. En het kaartje zijn ze weer niet vergeten. Ik kom hier vaker terug Bestelling geplaatst. Binnen enkele dagen thuis zoals beloofd. En als kers op de taart een persoonlijk berichtje op een kaartje. Top service!!
Geen beter adres in de omgeving te vinden voor al je audio tools prima service meedenken.
Mooie Winkel ! , scherpe prijzen en vriendelijk personeel met artikelkennis ! Zeeeer mooie showroom ! Is het kijken waard !
Top Toko. Inmiddels derde aankoop gedaan hier. Had een spoedklus en moest op het allerlaatste moment nog een hazer regelen. Hazer vloeistof natuurlijk wereldwijd niet leverbaar.... Even gebeld voor advies, juiste hazer kunnen kopen met een alternatieve hazervloeistof. Spullen werden dezelfde dag verzonden. Gelukkig leverde PTT Post het spul binnen 24 uur. Al met al groot succes. De band was erg tevreden tevreden en er werd hard gedanst bij de DJ sets. Zo'n hazer doet wonderen voor je lampen.
Prima service en snelle levering! Lekker dichtbij! Aanrader!!!
Afgelopen week een leuk geluidssetje gekocht en wat bij-artikelen. Ik was voor de 1e keer in de fysieke winkel. Zeer netjes en top geholpen door de eigenaar. Je mag blijven Fritz ;- Een eerdere online- bestelling ging ook reuze goed. "Daar gaat ik vakert naartoe" :-
Ruime keuze en goede prijzen. Heel erg tevreden met het ontvangen product. Zeer goede service, en verzending ruim op tijd. Heel erg bedankt Fritz-Events
Uitgebreid assortiment en uitstekende service. Omdat de levertijd van één van de wielen die ik had besteld nogal lang was ben ik gebeld om een alternatief te bespreken. Vervolgens hebben ze op verzoek het pakket een paar dagen later verstuurd, zodat ik wist dat ik thuis was en het in ontvangst kon nemen. Voor mijn volgende projectje ga ik eerst kijken bij Fritz-Events. :D
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid