facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur de Dam

Frituur de Dam

Info

Knusse, gezellige snackbar waar kwaliteit, klantvriendelijkheid en service voorop staan.

Adres: Dam 12, 4301JB Zierikzee
Telefoonnummer: 0111412495
Stad: Zierikzee
Route: Dam 12
Postcode: 4301JB


Recensies
Matige kwaliteit en prijzig.
Prima snackbar, niks bijzonders. Ze vergeten wel vaak iets uit je bestelling dus je moet het altijd even controleren voordat je weggaat. Aardig personeel.
Lekkere kibbeling gehad. Correct geholpen maar daar bleef het ook bij. Maar goed er is nu eenmaal weinig interactie in een frituur.
Onvriendelijke eigenaar. Zowel zijn uitstraling als zijn benadering. In een kortere periode is de gezinszak friet flink duurder geworden en de hoeveelheid aanzienlijk verminderd.... jammer... zeker in een periode waarin zelfstandige ondernemers hun geld goed kunnen gebruiken lijkt mij....
Snelle, vlotte service!
Heerlijke friet. Aardige bediening.
Vriendelijke mensen. Goed gebakken friet en snacks. Snelle service.
Net iets voor sluitingstijd dachten we nog wt te gaan eten.... Jammer dat we alleen niet binnenmochten eten, dit omdat ze zonodig naar huis moesten en dus door de gastvrijheid mochten we op de stoep eten! Dit is wat ze nou slechte service noemen!
Super kwaliteit snacks en friet. Heerlijke milkshakes en softijs. Vriendelijk en gastvrij geholpen. Kortom: Frituur De Dam krijgt zonder twijfel 5 sterren.
Prima plek voor een lekker frietje , maar ook zó veel meer !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid