facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Friture Holka

Info

Cafetaria



"ivm coronavirus alleen geopend voor afhalen"
Adres: Ganzeweide 18, 6413 GG Heerlerheide, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0455223410
Stad: Heerlerheide
Route: Ganzeweide 18
Postcode: 6413 GG


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Friture Holka menu, Friture Ganzeweide, Friture Ilona menukaart
Recensies
Niet de slechtste friture in de buurt.. maar zeker ook niet de beste. Producten zijn opzich prima! Maar wat me vooral stoort hier; De prijzen.. die zijn al ver boven andere cafetaria’s in de buurt.. Maar, dat ze ook nog veel duurdere prijzen op de kassa aanslaan dan op het prijzenbord staan; vind ik schandalig. Sommige producten gewoon RUIM €1,- verschil. Als je hier wat van zegt; “hebben ze niet altijd zin om de borden aan te passen”. Maar als je volgens het bord 14,50 zou moeten betalen, en aan de kassa €20,- kwijt bent voor 5 dingen, is dit écht niet netjes!. Ook de onvriendelijke houding van het personeel op de eigenaar zelf na. De meiden vooral de dochter van de eigenaar zitten gewoon spelletjes te doen, onder het inpakken van je bestelling zitten ze op hun telefoon… terwijl de frietjes daar staan af te koelen of de muziek staat keihard omdat er dan iemand bovenuit schreeuwt , dat ze dit zo’n mooi stukje vinden… en ze zo bij me komt om mijn bestelling op ge nemen.. En die kauwgum waar ze op staan te herkauwen… mijn god! En het is altijd een verrassing, áls bij thuiskomst alles wat je besteld hebt erbij zit.
Goede waar!! Kwaliteit zoals al jaren dat ik het ken! Eigenaar is wel veel en veel relaxter geworden , das een extra Plus punt! Jos, toppie kerel!!
Blijft al jaren de heerlijkste friet in de omtrek.. en nu een mooi terras er bij met mooie overkapping.. maar het beste blijft toch de sfeer en het heerlijkste eten.. telkens als ik in het zuiden ben dan daar dan de friet halen..
Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten. Lekker knapperige friet, goed gekruid vlees. En een heerlijke wat aan de zurige kant salade, voldoende saus. En vriendelijk personeel.
Goed waar en snel geholpen en je kan ook per telefoon bestellen maar jammer dat ze niet bezorgen! Ik heb door omstandigheden geen vervoer en slecht te been en ik vind jammer dat ze niet bezorgen! Maar ja dan zouden ze het niet meer voor mekaar krijgen omdat ze zo goed zijn! In een houten keet begonnen en nu na een tijdje mond tot mond reclame zijn ze zo goed geworden! En natuurlijk ook omdat ze goed eten en behulpzaam en snel en hygiëne zijn!! Dus ssss simpel gezegd, liever een etentje daar dan twee kleine pizza’s en het is iets goed koper maar ook nog niet te vreten OEPSSS NIET TE ETEN!! AANRADERRRRR
De frieten waren helaas rauwig. Mochten gerust wat langer bakken. Jammer!, dat is niet smakelijk.
Zeer goede zaak lekkere friet snacks en schotels kom er al bijna 50jaar. Zijn vader deed het goed en zijn zoon ook super ga zo door. Gr silvana en Otto.
Heerlijke burger met friet gegeten voor een nette prijs
Heel vriendelijke bediening chapeau
Altijd vriendelijk, snel en heel goed eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid