facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frits Wolf Tuinmeubelen

Frits Wolf Tuinmeubelen

Info

Tuinmeubelen in vele stijlen, diverse kwaliteiten en in alle prijsklassen: bij Frits Wolf Tuinmeubelen staan we voor u klaar met uitstekende service.

Geschiedenis

Frits Wolf Tuinmeubelen: een speciaalzaak die zijn gelijke niet kent in Nederland! Met een enorme collectie, zó uitgebreid dat je er wel moet slagen! Van exclusief modern design tot landelijk, lounge & dining en alles daar tussenin: je vind het hier.



"Een speciaalzaak in tuinmeubelen met meer dan 300 tuinsets, in vele stijlen en prijsklassen. Kwaliteit en service staat hoog in ons vaandel, al meer dan 50 jaar!"
Adres: Hadrianussingel 29, 6642 AH Beuningen, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0246779992
Stad: Beuningen
Route: Hadrianussingel 29
Postcode: 6642 AH


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 12:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Frits Wolf Outlet, Tuinmeubelen Nijmegen, Frits Wolf dump dagen, Frits Wolf vermogen, Frits Wolf folder, Frits Wolf parasols, Koopzondag Frits Wolf, Frits wolf vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dica Budget meubels Dica Budget meubels 2 km Netjes en deskundig geholpen. Geattendeerd op de aanbiedingen.
Recensies
Wij zijn normaliter niet zo van het schrijven van reviews, maar bij jullie bedrijf vonden mijn vrouw en ik het tóch even nodig om iets te zeggen over de bijzonder prettige manier waarop wij bij jullie als klant zijn behandeld. Vanaf het eerste moment dat we in de winkel kwamen tot aan de levering van onze bestelling hebben wij de klantbeleving gevoeld van iedere werknemer. Tot onze verbazing werden we ook nog eens gebeld met de mededeling dat we een cheque van €100,- gewonnen hadden. Maar ook zonder deze cheque was het al prima. Wij zijn erg blij met onze loungeset en komen zéker vaker terug in jullie winkel.
Fantastische service en vriendelijk en ter zake kundig personeel. Een garantie issue na 2 jaar gebruik werd snel en tot volle tevredenheid afgehandeld. TOP Frits Wolf !!!!
Een mooie grote winkel, met ruim aanbod, kwaliteits produkten. Niet goedkoop, wel erg goed. Een genoegen.
Fijne zaak waar ze heel veel hebben. En perfekt geholpen door de zeer deskundige adviseur Mell. Hij nam alle tijd voor ons.
Eerste keer dat ik in deze winkel was. Viel niet tegen. Erg mooie spullen. High end tuinmeubilair. Fijn dat er ook een speelhoek was voor kinderen
Ruime parkeergelegenheid en ontspannen kunnen rondkijken. Top personeel met de voldoende kennis van het product wat er wordt aangeschaft.
Wij kochten op advies van Nick, de verkoper van Frits Wolf, een parasol met bijpassende voet die door de fabrikant geadviseerd wordt. Tot twee keer toe viel de parasol binnen een kwartier om en raakte beschadigd. Onze tuin is blijkbaar minder geschikt qua wind dan andere tuinen. Tot twee keer toe heeft Nick de parasol gratis vervangen. Wat een geweldige service!! Deze service maak je nog maar zelden mee.
Hele goede service,hadden loungeset besteld,maar was vergeten voor een hoes voor de kussens te kijken Tuinset werd thuis bezorgd en Ik belde voor een tas voor de kussens en 1 dag later kreeg Ik em thuis bezorgd Fijne zaak,met goed advies en service
Frits Wolf heeft hele mooie tuinsets in de aanbieding
Vriendelijk maar zeer duur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid