facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frissen Rustiek bouwen & wonen

Frissen Rustiek bouwen & wonen

Info

Winkel in Landelijk stijl wonen met gebruikte materialen,veldbrandstenen, gerestylde meubels, nieuwe meubels, oude tegels, woonaccessoires.

Geschiedenis

Frissen Rustiek biedt alles voor bouwen en wonen in landelijke stijl. Wij verkopen onder andere veldbrandstenen, gebruikte vloertegels, oude bouwmaterialen, maar ook meubels, lampen en leuke betaalbare woonaccessoires. Hulp nodig bij het inrichten van uw woning? Bij ons kunt u ook terecht voor kleurentips, interieuradvies of styling in de landelijke stijl. Wij werken met merken als Hoffz, Brynxz, Carte Colori en Abbondanza.

Styling en Interieuradvies op maat

De inrichting van uw woning is erg belangrijk, we brengen immers veel tijd door thuis. Uw huis moet dan ook aanvoelen als een warm thuis. Weet u niet zo goed welke sfeer bij u past, of welke meubels en accessoires uw stijl het beste weergeven? Of hoe u accessoires het beste kunt combineren? Bij Frissen Rustiek bent u aan het juiste adres voor een gedegen kleur-, sfeer- of een compleet interieuradvies in de landelijke stijl.

Voor inspiratie kunt u terecht in onze winkel of webwinkel. Daarnaast nemen wij u graag op afspraak mee naar Hoffz, Oktober-interior of één van onze andere inspiratoren.



"Frissen Rustiek biedt alles voor bouwen en wonen in landelijke stijl. Wij verkopen onder andere veldbrandstenen, gebruikte vloertegels, oude bouwmaterialen, maar ook meubels, lampen en leuke betaalbare woonaccessoires. Hulp nodig bij het inrichten van uw woning? Bij ons kunt u ook terecht voor kleurentips, interieuradvies of styling in de landelijke stijl. Wij werken met merken als Hoffz, Brynxz, Carte Colori en Abbondanza.Styling en Interieuradvies op maatDe inrichting van uw woning is erg belangrijk, we brengen immers veel tijd door thuis. Uw huis moet dan ook aanvoelen als een warm thuis. Weet u niet zo goed welke sfeer bij u past, of welke meubels en accessoires uw stijl het beste weergeven?"
Adres: Tromputte 7, 6269 BC Margraten (plaats)
Telefoonnummer: 043 458 1641
Stad: Margraten
Route: Tromputte 7
Postcode: 6269 BC



op zoek naar gerelateerd: Frissen Rustiek Margraten brasserie, Frissen Rustiek high tea, Frissen Rustiek bouwen & wonen foto's, Landelijk wonen accessoires, Stoer en Landelijk Wonen, Landelijke woonwinkel, Brocante winkel Margraten, Lunchroom Margraten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frissen Rustiek Bouwen & Wonen Frissen Rustiek Bouwen & Wonen 0 meter Ze hebben hier mooie spullen voor in huis zowel meubels als decoratie. Het is niet g...
Van Lijf Interieurs Van Lijf Interieurs 260 meter Asociaal bedrijf. Niet aan te raden
Recensies
Super! Vandaag een babyshower in de brasserie gehouden, het personeel, Iedereen is zo lief en behulpzaam, echt geweldig.! Complimenten !
Geweldige mooie zaken op 2 locaties. Horecagedeelte is top. Super lekker geluncht voor een normale prijs.
Zeer mooie winkel en zeer zeer behulpzaam personeel. Personeel denkt ook met je mee wat betreft inrichting. Personeel heeft ons uitstekend geholpen. Als je er nog nooit bent geweest is het echt een aanbeveling om eens een bezoekje te nemen.
Fantastisch mooi assortiment, heel leuke en vriendelijke mensen.
Zeer vriendelijk, vakkundig advies en niet opdringerig. Wij hebben onze antieke eiken eiken salon tafel laten zandstralen. Perfect gedaan. Aanrader!
Mooie grote zaak Met veel diversiteit aan spullen.
Wij gaven Frissen een zoekopdracht voor natuurstenen traptreden. Zelfs na 2 jaar wisten ze ons te benaderen dat ze deze gevonden hadden voor ons. Chapeau!
In de regen, vriendelijk geholpen om een tegel uit te kiezen voor de hal en het toilet..... superrrr!
Top zaak, mooi assortiment en zeer vriendelijk geholpen.
Leuke winkel, gastvrije mensen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid