facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frisse Blik - Praktijk voor Integratieve Kindertherapie

Frisse Blik - Praktijk voor Integratieve Kindertherapie

Info

Frisse Blik biedt integratieve kindercoaching, counseling en therapie voor kinderen van 4-12 jaar inclusief ouderbegeleiding.

Geschiedenis

Frisse Blik biedt integratieve kindercoaching, counseling en therapie voor kinderen van 4-12 jaar inclusief ouderbegeleiding.

Adres:
Telefoonnummer: 06-41502169
Stad: Heiloo


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk-Stuk Praktijk-Stuk 63 meter Wat gunt u uw kind? Of uzelf? Je staat niet alleen. Durf hulp te vragen als het thuis...
Recensies
Judith heeft onze dochter op een heel fijne manier geholpen. Er was echt vertrouwen, haar aanpak was gericht op de behoefte van onze dochter, ze had goede inzichten en tips, ook voor ons. Onze dochter ging graag naar Judith en heeft er veel aan gehad.
Judith is echt een vakvrouw die op een hele positieve en geduldige manier met uw kind aan de slag gaat. In ons geval een zoon die thuis bijzonder dwars, manipulatief en vijandig was. Al snel na het starten van de therapie met onze zoon zagen we verbeteringen. Dit gaf ons de bevestiging dat we op de goede waren en thuis werd het met de week beter. Vooral ook de sessies die wij als ouders samen met Judith hebben gehad gaven een hele andere kijk op de uitdagingen thuis. Een stuk bewustwording van hoe kinderen het gedrag van hun ouders zien en de tools die we hiervoor van Judith kregen hebben ons enorm geholpen. We hebben een prachtig kind met een pittig karakter waar we als ouders nu veel beter mee om weten te gaan. Het resultaat, weer een gezellig en vrolijk kind thuis.
Judith werkt een zeer prettige, rustige en open manier met kinderen. Onze dochter heeft er zeker weten baat bij! Wij als ouders ook. Judith gaf ons inzicht en tips. Voor alle partijen leerzaam. Ik kan Judith van harte aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid