facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fris Peuteropvang, VSO & BSO de Eloy

Fris Peuteropvang, VSO & BSO de Eloy

Info

Eloy (Peuteropvang, VSO en BSO)

Geschiedenis

Als twee professionals elkaar vinden kan daar iets heel moois uit komen. Voor de kinderen in Ugchelen is hiervan een prachtig voorbeeld door de samenwerking van Fris! Kinderdagverblijven met basisschool de Eloy. Door de gezamenlijke visie op onderwijs en kinderen hebben wij elkaar eenvoudig weten te vinden en zijn samen tot een ideale doorgaande lijn voor kinderen van 2 tot 13 jaar gekomen.

e letters die Fris! vormen geven onze speerpunten aan:

Flexibel
Door onze ruime openingstijden kunt u in alle rust uw kinderen brengen en ophalen. Extra dagen, opvang op wisselende dagen of calamiteiten? Wij denken graag met u mee en zeggen niet graag nee!

Ruimtelijk
Door de prachtige ruimtes in onze kinderdagverblijven kunnen we zeggen dat zowel binnen als buiten alle mogelijkheden volop benut zijn om te kunnen spelen, ontdekken, leren, rusten en jezelf zijn!

Inspirerend
De leidsters, materialen, tuin en de dagindeling aan de hand van de methode Uk & Puk zorgen er voor dat ieder kind op zijn eigen manier en tempo geïnspireerd zal raken om te ontwikkelen!

Speels
Een kind mag bij ons vooral kind zijn! De inrichting, kleuren en werkwijze zijn gericht op de belevingswereld van het kind en dus speels!

Adres: Klingelbeek 28, 7339 LD Ugchelen
Telefoonnummer: 0631287275
Stad: Ugchelen
Route: Klingelbeek 28
Postcode: 7339 LD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eloyschool Eloyschool 6 meter
PCBO De Bouwhof PCBO De Bouwhof 80 meter Multimediale basisschool in het groene Ugchelen. Met eigen peutergroep, bso én een bi...
Openbare basisschool Prof. Casimir Openbare basisschool Prof. Casimir 920 meter De naam van deze school is nu Basisschool De Steenbeek. Op deze pagina kunnen oud kla...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid