facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frijters MindTuning

Frijters MindTuning

Info

Meer dan 30.000 Nederlanders leven dankzij MindTuning vrij van angst-, fobie-, onzekerheid & burn-out. En ontwikkelden krachtig zelfleiderschap.



"Een burn-out en daardoor ontstane angsten waren voor Pieter Frijters een enorme stimulans om te komen tot een creatieve zoektocht naar de werking van het brein. Na veel interviews, eindeloos zoeken, studeren en experimenteren ontwikkelde hij MindTuning. Sindsdien wordt de methode met groot succes ingezet om burn-out, angst en onzekerheid om te zetten in zelfvertrouwen en om helderheid te scheppen in het denken en overzicht te krijgen om belangrijke beslissingen te nemen en doelen daadwerkelijk te bereiken."
Adres: Mozartlaan 54-56, 2742 BN Waddinxveen
Telefoonnummer: 0182-612345
Stad: Waddinxveen
Route: Mozartlaan 54-56
Postcode: 2742 BN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: MindTuning inloggen, MindTuning ervaringen, Wat is MindTuning, Angst coach opleiding, Www MindTuning nl, Werkt MindTuning, Mozartlaan 54 Waddinxveen, MindTuning burn-out
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HaZet VaarOpleidingen HaZet VaarOpleidingen 815 meter Cursus + examen basiscertificaat Marifonie gevolgd bij Hans. Heldere uitleg en goede ...
Nulla Metus Nulla Metus 989 meter Nulla Metus opleiden zonder beperking. Voor maatwerk en individueel gerichte studie! ...
Boa-examen.nl Boa-examen.nl 989 meter Toen mijn huidige opleidingsschool mij liet zitten m.b.t. het praktijkgedeelte oefene...
Savantis Savantis 1 km De opdrachten kunnen niet eens op een iphone of iPad gemaakt worden. Je kan niks slep...
Platform vmbo bouwen wonen interieur Platform vmbo bouwen wonen interieur 1 km Platform vmbo Bouwen, Wonen en Interieur
Recensies
De training die ik gevolgd heb gaat verder dan spreken alleen. Geeft je een waardevolle mindset waardoor je op een heel andere wijze naar de wereld leert kijken.
Pieter is zeer kundig, hij weet je op een bepaalde manier je zo te raken dat je je gedachten heel snel omzet. En het werkt. Zijn gezicht straalt rust uit. Ik ben Pieter en zijn team heel dankbaar!
Goh wat grappig alle mensen die de ‘cursus’ besteld heeft hebben toevallig maar 1 review achtergelaten. Gevalletje slager keurt zijn eigen vlees?
Een hele goede en fijne coach die Pieter. Een man met ervaring en met een duidelijke visie. Ik ben een leerling van Sound Education en heb zijn "coaching op afstand" als zeer prettig ervaren. Echt een aanrader dus!
Pieter Frijters gaf gisterenavond een geweldige sessie voor de studenten van Sound Education: gepassioneerd, zonder reserve al zijn inzichten delend - ikzelf en de studenten waren enthousiast! Bedankt, Pieter en natuurlijk ook dank aan zijn professionele team van die avond: Betsie en Randy.
Ik heb in 2018 de groepstraining bij Mindtuning gevolgd en nog een terugkom-ochtend in 2019. Voor mij was de training heel waardevol omdat ik een paar technieken leerde waardoor ik me meteen veel beter voel en beter overkom tijdens het presenteren.
Ik heb veel geleerd bij de faalangst training van Mind Tuning! Het was zeker het geld waard. Iedereen kreeg persoonlijke aandacht van de trainer en er werden veel tips gegeven om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Dit heeft mij ook zeer geholpen, en ik zou het iedereen aanraden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid