facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frietwagen-Hapjes-Catering VanVerswijveren

Info

Catering bedrijf gevestigd in Halsteren. Van grote tot kleine aangelegenheden. Wij zijn u graag van dienst voor een vriendelijke prijs.



"Cateraar in de regio West-Brabant. Kwaliteit voor een vriendelijk prijs. Frietwagen, hapjes, BBQ & catering."
Adres: Steenspil 12J, 4661 TZ Halsteren
Telefoonnummer: 0641717244
Stad: Halsteren
Route: Steenspil 12J
Postcode: 4661 TZ



op zoek naar gerelateerd: Luxe hapjes Bergen op Zoom, Hapjes bestellen Bergen op Zoom, Buffet Halsteren, Smaeck Halsteren, Hapjes bestellen Roosendaal, Warm en koud buffet Bergen op Zoom, Koude schotel bestellen Bergen op Zoom, Assortiment traiteur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Smaeck Food & Catering Smaeck Food & Catering 763 meter Heerlijk eten en prima service!
Recensies
Het koude en warme buffet smaakte zeer goed en zag er ook perfect uit. Vooral de wraps waren overheerlijk!!
Hapjes waren overheerlijk,bestelling gaat vlot,bezorging op tijd dus zeker voor herhaling vatbaar!
50e verjaardag van mijn man gevierd. Heerlijk koud buffet + saté + desserts besteld bij Van Verswijveren Catering. Wat zag het er allemaal netjes verzorgd uit en het smaakte heerlijk. Iedereen was vol lof. Op tijd geleverd en volgende dag weer netjes opgehaald. Ook heel handig dat je het zelf niet hoeft af te wassen. Zeker voor herhaling vatbaar. TOP !
De hapjes waren heerlijk, alleen vonden wij het vreemd dat er ineens € 25,- aan bezorgkosten werd berekend. Misschien wat duidelijker op de website omschrijven hoeveel de bezorgkosten bedragen per km.
onze bbq was een succes mede door het overheerlijke vlees en de vis van Maarten, alles zag er keurig uit mooi opgemaakte schalen met salades heel tevreden zeker een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar!
We hebben voor de 60e trouwdag van mijn schoonouders een geweldig koud buffet besteld, aangevuld met de beste aspergesoep die we ooit aten. Mijn schoonouders waren blij verrast en we hebben samen heerlijk gegeten. En de afwas doet het bedrijf, beter wordt het niet!
Top catering, mooi bedrijf!!!
Volledige avond laten verzorgen op locatie . Duidelijke uitleg gehad vooraf op afspraak. Was top geregeld.leuke combinaties en een juiste prijs kwaliteit verhouding. Aanrader !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid