facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frietkraam de Bruijn

Frietkraam de Bruijn

Info

Voor heerlijke verse friet, lekkere snacks, en een gezellig praatje bent u altijd op het juiste adres bij Frietkraam de Bruijn!! We zien U graag snel!!



"Heerlijke verse Friet, snacks en softijs"
Adres: Korteweg / Dorpstraat, 4931XJ Drimmelen
Telefoonnummer: 0622828304
Stad: Drimmelen
Route: Korteweg / Dorpstraat
Postcode: 4931XJ


Recensies
Lekker knapperige friet op een zonnig terras. Extra pluspunt: Geen plastic, maar kartonnen en houten wegwerpbakjes en -vorkjes. Aanrader.
Op de hoek van de Dorpsstraat en de Biesbosweg zit al jaren de wel bekende frietkraam van de Bruijn. Een stek waar menig Biesbosganger graag komt, maar ook voor Drimmelen, de camping, de oude jachthaven, de botenverhuur, dagjesmensen en wie al niet meer. Een heerlijke locatie, met sinds kort een groot parkeerterrein voor eigen deur. De Bruijn bakt ze bruin, heerlijk krokant, niet te slap en zeker niet vet. Een prima frietje voor een schappelijke prijs.
Zeer goede service en heel vriendelijk, ons eten was in het water gevallen bijna letterlijk, en familie de Bruijn was zo vriendelijk om ons op ijsjes en snacks te trakteren, werkelijk top.
Lekker eten en heerlijk softijs
Goede friet aardige mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid