facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FrieteriEes

FrieteriEes

Info

Gewoon, een goed product bieden voor een aantrekkelijke prijs. Ouderwetse kwaliteit die je mag verwachten. Zo simpel is het.

Geschiedenis

Gewoon, een goed product bieden voor een aantrekkelijke prijs. Ouderwetse kwaliteit die je mag verwachten. Zo simpel is het.

Adres: Dorpsstraat 2a, 9536PD Ees
Telefoonnummer: 0683543676
Stad: Ees
Route: Dorpsstraat 2a
Postcode: 9536PD


Recensies
Vroeger was het top! Nu echt bagger. 3 keer besteld. 1 keer wat vergeten, 2e keer verkeerde saus kan gebeuren 3e keer was de patat niet gaar. De openingstijden zijn ook flut. Ze gaan open en sluiten wanneer ze willen.
Eerder vond ik het wel goed. Maar de laatste tijd is het niet wat het meer was. Er stond een vrouw genaamd Frouwke dat was een kei, klantvriendelijk en sociaal in haar werk. Elke zaterdag kwam ik daar ze deden het eerder met 2 vrouwen, nooit iets te klagen gehad. Tot dat eerder genoemde vrouw weg was, toen is het immers hard achteruit gegaan.
Volgens hun site was het bedrijf geopend. Maar echter bleek het geheel dicht te zijn. Zal vast een verklaring voor zijn? Maar het was jammer. Eerder daar gegeten en toen was alles geopend. En was het eten prima voor elkaar.
Goed en lekker, de tijden kloppen niet op de site. Zondag gesloten??
Heel lekker klein en niet al te duur/druk.
Lekker eten, vriendelijk en een mooi plekje om even lekker te zitten
Nieuwe eigenares keurig en schone plaats
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid