facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Friet Elite

Friet Elite

Info

Verse friet met heerlijke toppings en huisgemaakte kroketten. Ruim assortiment bieren, frisdranken, wijn en Gin tonics..



"Verse friet met heerlijke toppings en huisgemaakte kroketten. Ruim assortiment bieren, frisdranken, wijn en Gin tonics."
Adres: achter het vleeshuis, 6211GR Maastricht
Telefoonnummer: +31437858692
Stad: Maastricht
Route: achter het vleeshuis
Postcode: 6211GR



op zoek naar gerelateerd: friet elite maastricht, friet elite facebook, friet elite maastricht facebook, johnny wrap, friet elite menu
Recensies
Een frituur die zijn naam zeker waar maakt. Een bakje friet dat een lust is voor het oog en zeker om op te eten.
Voor de eerste keer frietjes bij jullie besteld en laten bezorgen. Wat een feest! Echt, frietjes eten word zeker Elite op deze manier!! Ziet er goed uit, smaakt echt lekker! Ik had de friet pulledpork en de frikandellen speciaal. Mijn partner had de frites gado gado met een zelfgemaakte runderkroket. Echt lekker! De volgende keer reserveer ik een plek bij jullie!
Zo heb je frieten nog nooit gegeten. Heerlijk gewoon.Eten: 5/5
Afgelopen weekend in Maastricht geweest en hebben deze ontzettende lekkere friet elite ontdekt . Het was zo lekker dat we zeker terug komen ,en geven 5 dikke sterren .
Per toeval terecht gekomen met lekkere trek. Lekkerste frieten ooit!Eten: 5/5
Top kwaliteit, grote porties Friet truffel Parmasan is een aanrader!
Een aanrader als je in Maastricht ben en echt goede versefriet met zuurvlees wilt eten! Ook verkrijgbaar met zoete aardappelfriet die knapperig en goed gekruid is. Ook ruime keuze vegetarische snacks en zelfs vegan mayonaise! Heerlijke bio frisdrank en huisgemaakte icetea.
Erg lekkere friet, goed gebakken en lekker groot van vorm. Zaak ziet er leuk en trendy uit. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Friet is lauw en saus komt uit een Remia fles..... voor zoveel geld verwacht ik op zijn minst warme frites....Eten: 2/5
De lekkerste en meest herinnering waardige friet die ik ooit in mijn leven gehad heb. Ik wil iedereen die ik ken hiermee naartoe nemen!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid