facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Friesland Parket

Friesland Parket

Info

Dé Ambachtelijke Parketteur sinds 1978.
*Meer dan 40 jaar ervaring
*Aandacht voor de klant
*Specialisten

Geschiedenis

Waarom Friesland Parket:

*Omdat wij altijd ons afval meenemen
*Houtenvloeren gratis na oliën met onderhoudsolie
*Een onderhoudsadvies geven bij de vloer
*Specialisten zijn in vloerherstel
*Vakkundig personeel aan het werk hebben
*Ruime showroom hebben met aandacht voor de klant
*Een erkend Schade- en leerbedrijf zijn
*CBW-erkend zijn



"Sinds 1978 bewijst Friesland Parket dat mensen onze passie voor vakwerk, streven naar perfectie en hoge kwaliteit houtsoorten op prijs stellen.Zoekt u een parketteur die de ambacht beheerst, uw wensen begrijpt én vertaald in uw ideale houten vloer? Kies de meest betrouwbare, ook de komende 40 jaar!"
Adres: Pompmakker 7, 8447GK Heerenveen (gemeente)
Telefoonnummer: 0513 626507
Stad: Heerenveen
Route: Pompmakker 7
Postcode: 8447GK



op zoek naar gerelateerd: Friesland vloeren, Laminaat Friesland, Houten vloer onderhoudsvrij, Bauwerk Parkett review, Houten vloer schuren, Vloerverwarming op houten vloer, PVC vloeren Friesland, PVC vloer leggen Friesland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rinske interieurstyling Rinske interieurstyling 1 km www.rinske-interieurstyling.nl
VloerSterk VloerSterk 2 km Zeer tevreden over het verwijderen van de gelijmde houten vloer en de tegelvloer. Ze ...
Dimplex Fires NL Dimplex Fires NL 3 km Wat een topservice. Na verhuizing van onze zoon naar een nieuw appartement bleek dat ...
Faber Kamine Faber Kamine 3 km Ik heb een Faber Jelling staan. De kwaliteit spat er vanaf en ik ben er erg tevreden ...
Elkwood Vloeren Elkwood Vloeren 3 km 5 jaar geleden prima gelegd . We hadden toen ter tijd een geschil over de wel zeer fo...
Elkwood Outlet Elkwood Outlet 3 km Elkwood heeft bij ons de gehele begane grond van een FloorQ PVC Walvisgraat vloer gel...
Recensies
Duidelijke website. Zeer vriendelijke ontvangst in de winkel. Duidelijke info over alle producten en ruime keuze. Het gehele aankoop-, bestel proces en het ontvangen van de producten naar volle tevredenheid. Wij raden deze zaak zeker aan, voor het kopen van een vloer.
Heen gegaan met de bestelling die ik in gedachten had. Mevrouw vertelde mij echter dat ik niet zomaar iets op de vloer kan smeren terwijl er nog een oude olie op zit. Dringend het advies gegeven toch uit te zoeken wat er nu uit zit. Gedaan en blijkt dat ik een heel ander product nodig heb. Mevrouw heeft mij heel goed advies gegeven en alle producten die ik nodig heb. Poetsmachine mocht mee en allemaal heel vriendelijk en gemoedelijk. Kom hier absoluut weer terug!
Voor een olie voor onze boomstamtafel zijn wij terechtgekomen bij Friesland Parket te Heerenveen. Ze hebben een verscheidenheid aan oliën voor een boomstam tafel, en na goed advies van Cella daar olie aangeschaft. Als we een nieuwe behandel olie nodig hebben voor onze tafel of houten vloer, gaan we zeker terug naar Friesland Parket.
Onze massief eiken vloer hebben wij zelf ooit behandeld met een verkeerde waxlaag. De vloer werd snel lelijk. Wij hebben toen advies ingewonnen bij Friesland Parket in Heerenveen. De mannen hebben de situatie beoordeeld en een goed en voor ons passend advies gegeven. Wij hebben dit door Friesland Parket laten uitvoeren. Het resultaat is echt super. De man die de vloer heeft geschuurd en behandeld heeft wanneer nodig overleg met ons gehad om achteraf teleurstelling te voorkomen, erg professioneel. Aanrader dus. Zeker omdat hout een natuurprodukt is en niet 100% in te schatten is. Wij vinden het resultaat heel mooi. Ga zo door Friesland Parket.
Ter aanvulling van mijn mail eerder: Inmiddels ben ik teruggebeld door de winkel, deze namen mijn klacht heel serieus en hebben gelijk contact opgenomen met DHL. Inmiddels is mijn pakketje binnen. Dank voor Friesland parket maar voor DHL nog steeds geen goed woord over.
Uitstekende service en prima kwaliteit. Goede kennis en, professionele degelijke vloeren. Zeer tevreden over het totaalplaatje Zou dit zeker aanbevelen. Heb daar een prachtige vloer gekocht Paul
Ik heb op aanraden van familielid Friesland Parket ingeschakeld om onze hardhouten Merbau visgraat vloer op te laten knappen. Ze kwamen eerst langs voor inventarisatie en advies. Na het schuren is het opnieuw in de olie gezet en ziet er weer uit als een compleet nieuwe vloer. Zeer goed en vriendelijk geholpen.
Onze parketvloer moest geschuurd en van nieuwe kleurolie worden voorzien. Vriendelijk en deskundig advies, zowel in de winkel als thuis. Daarna werd de klus volgens afspraak uitgevoerd. Helaas bleek er kleurverschil te zien in de vloer. Na beoordeling van het probleem heeft Friesland Parket er alles aan gedaan om dit onverklaarbare fenomeen op te lossen . Uiteindelijk is de vloer opnieuw licht geschuurd en opnieuw in de olie gezet, zonder extra kosten. Daarna was de vloer weer mooi. Kortom: vriendelijk, goed en deskundig advies en wat misschien nog wel belangrijker is, een uitstekende service.
Vloer is super gelegd! Goed advies en uitstekende service.
Uitstekende zaak, super goede service gekregen. Wij zijn zeer tevreden. Goed advies, vriendelijk personeel, snelle levering van ons douwes dekker laminaat. Raad iedereen aan om naar deze zaak te gaan. Bedankt friesland parket Heerenveen, jullie verdienen een pluim.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid