facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Friesland Boten

Friesland Boten

Info

Friesland Boten de grootste Scandinavisch polyester spitsgatter specialist van het Noorden en heeft een ruime keus aan goed onderhouden motorboten in allerlei merken en typen.

Geschiedenis

Gevestigd aan de strobosser trekvaart vlakbij het Lauwers- en Bergumermeer en de toeristische plaatsen Dokkum en Esonstadt. Een bedrijf waar u terecht kunt voor al uw onderhoud en stalling hellingen tot 20 ton!

Tevens het juiste adres voor in- en verkoopbemiddeling! Alle typen stalen en polyester motorboten.



"Noorse sloepen voelen zich thuis op alle wateren10 jaar geleden begon bij ons de liefde voor Noorse sloepen. Op één van de schitterende meren in Noorwegen lag wel een heel sierlijk bootje. Het bleek een Noors sloepje spitsgatter te zijn. Hier moest natuurlijk in gevaren worden.Wat bleek: Noorse sloepen voelen zich thuis op alle wateren, ze zijn eenvoudig te bedienen en door de geringe diepgang en bijzondere mate van stabiliteit zijn dit boten met fantastische vaareigenschappen. We waren direct verkocht!Inmiddels hebben we veel ervaring met de import van Noorse sloepen en kunnen we u daarnaast op allerlei gebieden, omtrent Noorse sloepen, van dienst zijn."
Adres: simmerwei 2, 9295KA Westergeest (Friesland)
Telefoonnummer: 0511-447576
Stad: Westergeest
Route: simmerwei 2
Postcode: 9295KA


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:00
Dinsdag: 09:30 - 17:00
Woensdag: 09:30 - 17:00
Donderdag: 09:30 - 17:00
Vrijdag: 09:30 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping de Greidpôlle Camping de Greidpôlle 581 meter Erg leuke familiecamping, de eigenaren Jacob en Fokje zijn zeer behulpzaam en staan a...
Activiteitenboerderij Hammerslag Activiteitenboerderij Hammerslag 2 km De Hemelvaart met de familie hier door gebracht. Hadden de 4 huisjes en 5 kampeerplek...
Recensies
We hebben daar onze Noorse sloep gekocht, een Nidelv 24classic. We zijn heel goed geholpen en geadviseerd. Op het moment wordt onze sloep helemaal gecontroleerd, opnieuw gestoffeerd en vaar klaar gemaakt. We kunnen niet wachten om haar om te halen.
Zeer tevreden over Noorse sloepen ! Onze eerste en huidige spitsgatter gekocht, een prachtige Skarpnes 30 AC . De gebroeders Dijkstra zijn zeer aardig, deskundig, adviserend en ze komen hun afspraken na. Bij de aankoopkeuring bleken er wat zaken aandacht nodig te hebben en zij beloofden dit in orde te maken. Deze belofte zijn ze zoals je bij een goed bedrijf mag verwachten ook na gekomen. Tijdens het vaarseizoen kregen we een heel klein technisch probleempje, gebeld en er werd direct geschakeld , binnen 3 dagen was de monteur op locatie om het probleem te repareren. Top boot geleverd en veel plezier van.
Wat een super fijn bedrijf!! Alles ging volgens afspraak en de aflevering was heel erg prettig. Fijne jongens deze broers Dijkstra. Ik zou zo weer een boot bij ze kopen.
Onze motor lekt diesel, best veel. Dus dit bedrijf gebeld. Het lekken bleek twee problemen. De monteur heeft net zo lang gezocht tot het gevonden is. Wij kunnen verder met onze vakantie en gaan thuis komen! Zeer bekwame monteur en super service.Service: Motorreparatie
Zeer aan te bevelen, altijd geweldig service en doen echt wat nodig is om de klant te helpen een probleem op te lossen. Op dit moment ligt onze Polar met een gigantische schade aan de romp op de werf. Wij zijn gisteren weer eens gaan kijken en het resultaat ziet er nu al verbluffend mooi uit. Dit was boven onze verwachting. Alvast bedankt mannen.
Top bedrijf.. Polar 770 gekocht en deze is door Noorse sloepen ook weer ingenomen en door verkocht.
Ik heb mijn boot via Noorsesloepen verkocht. Alle afspraken werden perfect nagekomen! Ik ben zeer tevreden en beveel dit bedrijf dan ook van harte aan!
Bedrijf belooft veel, maar komt keer op keer hun afspraken niet na. Tijdens de aflevering wou de motor niet starten, daarom is de aflevering zelfs een week uitgesteld.
Ik wilde een boot bekijken maar ze zijn helaas om 13:00 uur al dicht en dat op zaterdag ??
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid