facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Friesian Horses "Frysk-Andaluz"

Friesian Horses

Info

Selling high quality KFPS Friesian horses worldwide.
Wij verkopen graag de betere kwaliteit KFPS Friese paarden en kijken ook echt naar de match tussen de klant en het paard.

Geschiedenis

FRIESE PAARDEN TE KOOP
FRIESIAN HORSES FOR SALE
VENTA CABALLOS FRISONES
FRIESEN PFERDEN ZUM VERKAUF
CHEVAUX FRISONS A VENDRE

Onze taak

We are selling Friesian horses in 22 countries all over the world. Our goal is to have satisfied buyers!
Wij verkopen Friese paarden in 22 landen. Ons doel is: 100% tevreden klanten te hebben wereldwijd.

Label

FRIESE PAARDEN TE KOOP
FRIESIAN HORSES FOR SALE
VENTA CABALLOS FRISONES
FRIESEN PFERDEN ZUM VERKAUF
CHEVAUX FRISONS A VENDRE

Adres: Provincialeweg 7d, 3271 LW Mijnsheerenland
Telefoonnummer: +31620429346
moc.zuladna-ksyrf@ofni
Stad: Mijnsheerenland
Route: Provincialeweg 7d
Postcode: 3271 LW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: friesian horse stables, friesian horse price, friesian horses for sale, friese paarden te koop mijnsheerenland, handelsstallen friese paarden, friese paarden fokkers, friese ruinen te koop, friese paardenfokkerij friesland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting OWW De Binnenmaas Stichting OWW De Binnenmaas 741 meter Stichting OWW De Binnenmaas organiseert jaarlijks een open water wedstrijd die meetel...
Hockeyclub De Hoeksche Waard Hockeyclub De Hoeksche Waard 780 meter Het is een zeer partijdigen club, de scheidsrechters zijn heel partijdig en zijn vade...
Fitness anywhere Fitness anywhere 3 km Buiten fitness HIIT circuit training op locatie. Trainen in de buurt, zonder maande...
Lodewijck van Praetgroep Lodewijck van Praetgroep 3 km Ik ga al 12 jaar met veel plezier naar deze scouting, leuke leiding en altijd gezelli...
Biwanto Biwanto 3 km Al 64 jaar wandelen jong en oud elke eerste zaterdag van juni door een prachtig lands...
WSV Binnenmaas WSV Binnenmaas 3 km Strandje ernaast..rustig en mooi
Bien Kindertherapie Bien Kindertherapie 4 km Perfect geholpen!
Recensies
Enkele weken geleden kocht ik Rubia, een mooie Spaanse merrie op deze stal. Ik ben allereerst geweldig geholpen! Super klantvriendelijk en heel eerlijk! Ik mocht alles uit proberen, voelen en doen. Ik wilde nog een 2e keer kijken en dat was geen probleem. Ook toen super goed geholpen. Met het ophalen ook super geholpen met het laden. Daarna ook nog leuk app contact gehad. Echt mensen met het hart op de goede plek voor de paarden, en super klant vriendelijk! Zeggen ook eerlijk als een paard niet goed bij je past. Ik heb een geweldig en gezond paard gekocht. Nogmaals ontzettend bedankt voor Rubia, echt een geweldig paard!
Begin april hier een prachtige jonge Spaanse merrie gekocht. Erg fijne mensen met een hart voor alle dieren die er rondlopen en die de tijd voor je nemen. Daarnaast vond ik het belangrijk dat er een eerlijk verhaal werd verteld over het paard. Zeker wanneer je op zoek bent naar een Spaans paard is dit niet altijd het geval, maar Charissa en Richard geven veel vertrouwen en maken dit ook waar door de paarden die zij verkopen. Zeker een aanrader voor als je nog op zoek bent naar een nieuw maatje!
Voor de 2e keer in 12 jaar een prachtig paard bij deze stal gekocht. Hele fijne eerlijke mensen, waar je op kunt vertrouwen. Kijken goed naar wat je wil en ook wat bij je past. Heel tevreden, aanrader!! Wij zijn heel blij met onze lieve en mooie PRE Salvador.
Hele vriendelijke en eerlijke mensen. Heel goed geholpen met het zoeken van mijn droompaardje, met succes!
Het vinden van het juiste paard in een tijd dat er een enorme vraag naar Friese paarden is was niet makkelijk. Veel rond gekeken en een paar keer gedacht die zwarte parel te hebben gevonden. Dan toch weer de teleurstelling want veel van de paarden de ik op mijn zoektocht tegenkwam bleken alsnog niet tip top gezond of de juiste match. Uiteindelijk vonden wij, na intensief contact, onze Hearre in Mijnsherenland. Wat een klik hebben we samen! Echt heel bijzonder. Richard, Charissa en team bedankt voor het vinden van deze topper en de gezellige kopjes koffie die we hebben gedronken!
Erg fijne stal. Ondanks dat het 'verkooppaarden' zijn weten ze wel van elk paard iets te vertellen over vb het karakter. Ik vond dat erg fijn, omdat het persoonlijker is zowel naar de klant als het paard de paarden zijn geen 'nummertjes'. En daarbij zijn ze ook eerlijk. Wat ik ook erg prettig vond, was dat ik meerdere keren kon komen kijken. Van de week heb ik dus mijn nieuwe knappe Spaanse man opgehaald. Heel fijn dat hij na de castratie nog kon blijven voor de nazorg en dat ik gewoon wel op bezoek kon komen. Ik ben zeer tevreden en ik denk dat mijn nieuwe paardje, een maatje voor het leven gaat worden.
Voor het eerst een eigen paard gekocht, wat al onwijs spannend en leuk is. Maar deze stal heeft het allemaal nog leuker gemaakt. Goede begeleiding, fijne mensen en duidelijk en eerlijke taal. Wat ik erg prettig vond. Voelde me hier onwijs welkom en de kennis die ze hebben is helemaal top!! Daarnaast zijn de paarden prachtig. Ik heb niks anders dan lof en als ik het opnieuw zou doen zou ik ook zeker weer bij hen aan de stoep staan. Bedankt voor het leuker maken van het hele traject en kan iedereen die een eigen paard zoekt adviseren hier langs te gaan!
2 maanden geleden voor het eerst in contact gekomen met Charissa en Richard. Het voelde meteen goed, ze nemen alle tijd voor je en zijn eerlijk naar je toe. Voor het eerst mijn paard gekocht bij hun en ben echt heel erg blij met hem. Zou het zo weer doen en kan hun stal echt aanbevelen. Er staan prachtige en goede paarden.
2 weken terug wezen kijken bij deze prachtige paarden. Na een bak koffie hebben we 2 paarden los zien bewegen en onder het zadel zien bewegen. Het paard wat me het meeste aansprak heb ik zelf ook op gereden. Wat was hij ontzettend braaf! Uiteindelijk dit paard gekocht Fernando nu 2 dagen bij ons en hij doet het onwijs goed! Gister al eventjes gereden. En hij zet geen stap verkeerd en dat met 4 jaar. Onwijs blij met de super goeie services! Raad iedereen aan om hier zoiezo te gaan kijken en thuis te komen met een prachtige Black beauty!
Op een professionele en vriendelijke wijze vinden ze de juiste Fries of PRE voor je.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid