facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fries Scheepvaart Museum

Fries Scheepvaart Museum
Adres: Kleinzand 16, 8601 BH Sneek, Nederland
Telefoonnummer: 0515 414 057
Staat: Friesland
District: Súdwest Fryslân
Stad: Sneek
Route: Kleinzand
Huisnummer: 16
Postcode: 8601 BH


Openingstijden

maandag: 10:00–17:00
dinsdag: 10:00–17:00
woensdag: 10:00–17:00
donderdag: 10:00–17:00
vrijdag: 10:00–17:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: 12:00–17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Zeer uitgebreid museum wat veel meer herbergt dan alleen scheepvaart. Geen echte schepen om in te klimmen maar we vele replica's te bewonderen evenals een verzameling scheepjes in flessen.nWerkelijk alle ruimtes worden benut in dit meerpandige museum. Er lijkt niet een bepaalde tijdlijn te zijn maar een willekeur aan schilderijen en objecten uit een ver verleden tot een recentere tijd.nEr is zelfs een speciaal kindermuseum te vinden.nDoor de grootte van het museum zouden hier en daar wat rustplaatsen welkom zijn maar die zijn er nauwelijks te vinden. Met name bezoekers die slecht ter been zijn moeten hier rekening meer houden.
Prachtig museum, het verhaald van de historische zaken en leven in Friesland. De stijlkamers zijn bijzonder. De scheepsmodellen van oud tot nieuw zijn prachtig. Ook de aandacht voor de Nederlandse reddingboten op schaal is bijzonder. Absolute aanrader om een bezoek te brengen.
Verrassend groot en gevarieerd. We kwamen voor de expositie en lezing van artistiek fotografe Maartje Roos. Erg interessant en ook prachtig werk!
volgens mij heeft de reddingsboot C A den Tex ook Hindeloopen als locatie gehad' Met name net na de WOII heeft het vaartuig gediend als escort bij eerste voedsel transport van Friesland naar Amsterdam
Een mooi, ruim museum met een grote collectie. Je kunt je klein-kinderen rustig meenemen want er is een hele zaal voor hen ingericht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid