facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Friends: ontmoeten|eten|drinken

Friends: ontmoeten|eten|drinken

Info

Iedere maandag t/m donderdag onbeperkt tapas voor €18,50 p.p.,nu ook onbeperkt tapas in het weekend voor €21,50

Geschiedenis

Strandse sferen op de Boulevard van Katwijk.

De gemoedelijks sfeer van het naastliggende strand is naar de Boulevard gehaald. De inrichting is daarop afgestemd, vooral gezellig, net als de menukaart, variërend van pannenkoek en pasta tot vis en vlees.

Voor jong en oud, voor ieder wat wils, dit is het motto van Friends. Net als "meet & greet", een plek waar je afspreekt met je vrienden of waar je die toevallig tegen het lijf loopt.

Adres: Boulevard 68, 2225 AG Katwijk aan Zee
Telefoonnummer: 0714010009
Stad: Katwijk aan Zee
Route: Boulevard 68
Postcode: 2225 AG


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 00:00
Dinsdag: 10:00 - 00:00
Woensdag: 10:00 - 00:00
Donderdag: 10:00 - 00:00
Vrijdag: 10:00 - 00:00
Zaterdag: 10:00 - 00:00
Zondag: 10:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Tapas Noordwijk, Restaurant Katwijk, Tapas eten Leiden, Friends katwijk afhalen, La Vida Loca Katwijk, Menu Friends Restaurant, Sunset Katwijk, All you can eat Noordwijk
Recensies
Heerlijk gegeten pasta met gamba’s, goed gevuld bord met verse kruiden en groenten. Ruime portie. Met een heerlijke salade geserveerd. Personeel is zeer kundig en vriendelijk. Water voor de hond is ook geen probleem.
Erg lekker pasta en tapas gegeten. Fijn dat onbeperkt tapas niet verplicht is voor de hele tafel, maar per persoon gekozen mag worden. Vriendelijk geprijsd voor een restaurant aan de boulevard. Wij komen zeker terug!
Erg lekker gegeten! Vijf rondes op de kaart meer mag natuurlijk, het is onbeperkt. Ik dacht dat ik er niet genoeg aan had, maar bij ronde 4 zat ik toch al goed vol. Ondanks dat de bediening vrij jong is, zijn ze súper attent en heel erg vriendelijk. Alleen één toetje kreeg ik helemaal bevroren nog en kon ik niet eten, vandaar geen 5 sterren. Keuken: zeg dan dat je het niet kunt leveren omdat het bevroren is in plaats van dat je het gewoon laat uitserveren! Kwaliteit!
Eten was lekker maar het bestellen duurde vrij lang. Bij het all you can eat concept mag je twee gerechtjes per keer bestellen waar dat bij concurrenten 5 gerechtjes is. Je keuze kun je met potlood invullen op een lijstje, dus je hebt alleen de naam van een gerecht en geen afbeeldingen. Het wachten op een volgende bestelling duurde ca. 30 minuten voordat de volgende twee gerechtjes kwamen. De gerechtjes waren allemaal wel erg lekker.
Met ons gezin even lekker gaan eten bij dit restaurant. Goede menukaart met voor elk wat wils. Het eten zag er tip top uit. We hebben een hele fijne avond gehad waarbij we onder het genot van hapje en drankje hebben genoten van dit samen zijn. Dank jullie wel voor de gastvrijheid.
Gezellig met collega's uit eten geweest. Heerlijk gegeten en wat een vriendelijke en behulpzame meiden in de bediening. Had een keertje bij de verkeerde ronde iets aangekruist en ze attendeerde ons erop en de gerechten werden alsnog geserveerd. Super fijn . En tot de volgende keer!
Genoeg keuze, heerlijk gegeten en de huisgemaakte moorkop was geweldig!! Ben al eens eerder geweest, vond het toen een stuk minder dan nu. Was sceptisch maar nu zeker niet meer. Volgende week weer gereserveerd met mijn collega.Eten: 5/5
Twee keer tapas gegeten bij Friends. Een keer als lunch en een keer als diner. Sfeer is heel gezellig en het personeel is vriendelijk. Krijgt veel eten voor een relatief lage prijs en het smaakt heerlijk. Een aanrader!Eten: 5/5
Broodje spareribs en broodje pullporc waren super, snelle en vriendelijke service. Normale prijzen i.p.v. culinaire meuk en torenhoge prijs. Gewoon lekker gelunchd! Parkeren: Gooi je auto lekker in de parkeergarage tegenover friends. Altijd plek en de eerste twee uur gratis. Lift voor mensen die slecht ter been zijn.
Gisteren hadden mijn vriendin en ik het idee om hier te gaan eten. Helaas waren wij i.v.m. de drukte te laat voor de tapas nadat we een half uur hebben gewacht op het eten na het bestellen van het drankje. Hierbij werd aangegeven dat de glutenvrije kaart niet af was en de kok geen tijd had om hier rekening mee te houden, een tip dus om dit duidelijk te communiceren via de telefoon en bij aankomst. Helaas dus even misgelopen maar na hier over in gesprek te gaan erg netjes behandeld met excuses en de oplossing in de vorm van een waardebon. Personeel is erg vriendelijk en baalden ook van de situatie, dus op naar een tweede kans!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid