facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Friends of the Brands

Friends of the Brands

Info

De core business van Friends of the Brands is merken op een originele en effectieve manier in contact brengen met invloedrijke doelgroepen.

Geschiedenis

Friends of the Brands is in februari 2014 opgericht en ontstaan uit Goodiebag Girl.
Het bedrijf wordt gerund door drie vrouwelijke ondernemers: Karlijn Visser, Evelyn van Hasselt en Dionne Schulf.

Friends of the Brands ontwikkelt innovatieve brand activation events zoals Like My Brand en The Gift Suite in binnen- en buitenland en brengt merken op een originele en effectieve manier onder de aandacht van gesegmenteerde doelgroepen zoals celebrities, invloedrijke ondernemers/zakenmensen, media en pers.
Deze creatieve eventconcepten organiseren en bedenken wij tevens voor derden. De Grazia Red Carpet Awards 2013 is hier een voorbeeld van.

Uit onvrede met de bestaande inhoud en visie is het bedrijf in 2009 gestart met het voorzien in kwalitatieve goodiebags voor bedrijven. Inmiddels zijn wij Europees marktleider op het gebied van tryvertising, ofwel het weggeven van gratis producten of diensten via goodiebags.

Door ons uitgebreide en unieke netwerk verzorgt Friends of the Brands bovendien celebrity endorsement deals, PR & communicatie adviezen en brainstorm sessies voor organisaties om toegevoegde waarde te creëren en zodoende doelgroepen te mobiliseren.



"Al sinds 2009 brengt Friends of the Brands merken op een originele en kwalitatieve manier in contact met top social influencers in Europa en de VAE, zoals celebrities, bvloggers, topsporters, ondernemers en journalisten.Dankzij de unieke expertise van het team op het gebied van influencer marketing, zijn wij – écht als geen ander – in staat om merken en social influencers op een inhoudelijke en persoonlijke manier met elkaar te verbinden.In de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een all round connecting agency met de volgende specialismen:Strategie & Brand IdentityInfluencer Marketing & PRSocial Media Management & Social BrandingTailor-made Eventformats & cross-media campaignsTalent ManagementDestination Marketing"
Adres: De Boelelaan 7, 1083HJ Amsterdam
Telefoonnummer: 0202335156
Stad: Amsterdam
Route: De Boelelaan 7
Postcode: 1083HJ


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: friends of the brands amsterdam, friends of the brands stage, friends of the brands vacatures, friends of the brands dionne, friends of the brands moederdag, friends of the brands white to brown, friends of the brands instagram, wat is friends of the brands
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid