facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Friend home and more

Friend home and more

Info

Leren tassen en accessoires speciaal voor jou op maat gemaakt!

Geschiedenis

Hoi, Ik ben Rianne, bedenker van FRIEND. Misschien vind je het leuk meer te weten te komen over het merk FRIEND.
In ieder geval, ik vind het leuk om iets te delen over FRIEND.
Allereerst mijn profiel:
Ik ben Rianne, 37 jaar. Als kind blonk ik uit in tekenen. Helaas werd ik ook gepest omdat ik dik was. Hierdoor werd ik onzeker. Doordat ik goed kon tekenen kreeg ik gelukkig toch veel complimenten, maar ik was heel bescheiden en durfde eigenlijk niet op de voorgrond te komen met mijn talent. Gelukkig veranderde dit, ik viel af en op de middelbare school was ik zelfs best populair. Mijn onzekerheid bleef helaas door de krassen die ik als kind opliep. Ik ben creatieve opleidingen gaan doen, zoals mode kleding, de modeacademie in Amsterdam voor 1 jaar en het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Hierna ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als grafisch vormgever.
Even terug naar mijn onzekerheid; dit veranderde toen ik ouder werd. Ik leerde iemand kennen die mij heel anders zag dan dat ik mezelf zag. Hij liet mij zien hoe Hij naar mij keek. Hij zag mij als perfect. Hij heeft zelfs een boek geschreven waarin Hij alles uitlegt en waarin je veel kan leren over jezelf. Ik begon weer te zien dat ik er toe doe. Dat ik goed ben zoals ik ben, ook al doe je niet altijd alles goed en dat ik talenten heb waar ik iets mee kan doen wat een verlengstuk is van wie ik ben en niet wat anderen van mij willen of verwachten. Dit geeft geen garantie dat je nooit meer teleurstelt of teleurgesteld wordt of pijn gedaan wordt, nee, helaas, ik blijf een mens. Maar doordat ik elke keer weer terugga naar die VRIEND en Hij me weer laat zien wie ik ben en dat Hij van me houdt zoals ik ben, me wil veranderen en het goede bij me naar boven haalt, lukt het me iedere keer weer om dat vast te houden! Ik mag me gelukkig prijzen dat ik zo'n geweldige VRIEND heb. Wil jij ook VRIENDEN worden?
Heel makkelijk: Bid dat je Hem wilt leren kennen, dan zal Hij laten merken dat Hij er is aan jou persoonlijk, diep in je hart. Die VRIEND van mij is namelijk JEZUS. Dit was even in een notendop mijn Tijdlijn van 1977-2015

Nu even terug naar FRIEND home and more...
Waarom het verhaal over mezelf vraag je je misschien af...
Het merk FRIEND staat heel dicht bij mezelf. Doordat ik weet wie ik nu ben en mezelf heb geaccepteerd, heb ik steeds meer zekerheid gekregen in mijn creativiteit.

Ik geniet van het bezigzijn in en om het huis. Na 3 huizen te hebben verbouwd kwam ik erachter dat wat mijn ogen zien, mijn handen kunnen maken. Afgelopen 4 jaar ben ik werkzaam als stylist bij een tuincentrum, waardoor de affiniteit met woonaccessoires is ontstaan.

De DROOM:
Vorig jaar zomer, tijdens een heerlijke vakantie in een superleuk huisje van VRIENDEN kwam het geweldige idee, ik zag het voor me:
Een braderiekraam met daarboven een bord met de naam FRIEND (je weet wel die VRIEND waarover ik vertelde) In die kraam stonden allemaal home-made woonaccessoires, van niet alledaagse materialen en combinaties en hergebruikte materialen. Zoals bijvoorbeeld lampen, tassen, flessen en opgeknapte spullen met een subtiele verwijzing naar die VRIEND.
Zo komt alles samen: Vormgeving, handigheid, materiaalkennis, styling en geloof.
Ik wil dat jij geniet van mijn creatieve ideeën die iets van mezelf vertellen, maar ik wil ook dat je weet van wie ik dat talent gekregen heb, namelijk Jezus. Ik kan en wil dit bedrijf niet runnen zonder dat ik Hem hierin betrek.

Dus om een lang verhaal kort te maken:
Geniet van de leuke spulletjes voor in en om je huis of om cadeau te doen aan anderen én dat je weet dat er meer is dan dat...

Met 100% liefde en eerlijkheid,
Rianne

Adres: Hoflandstraat 17, 2641 jj Pijnacker
Telefoonnummer: +31625426214
Stad: Pijnacker
Route: Hoflandstraat 17
Postcode: 2641 jj


Recensies
Geweldig om je eigen unieke tas samen met Rianne te kunnen ontwerpen. Met veel liefde en kennis maakt ze vervolgens je tas. Ik ben er super blij mee!!
Rianne maakte een fantastische tas. De passie en liefde waarmee zij haar tassen maakt..Waar vind je dat nog! Alles wordt van te voren doorgesproken en altijd in een fijne relaxte sfeer. Aanrader!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid